AuraTransformation en uppgradering av alla dina energier

AuraTransformation är en uppgradering av alla dina energier som du får en gång. Du gör en varaktig och djupgående uppgradering av din aura (energifältet runt dig) så du kan ta hem ännu mer av din potential, av hela dig så du, din kropp och din andliga del blir ett.

Du kan sedan leva lättare i flöde, skapa det du vill i livet och följa med i den Nya Nutidens verklighet och energier som dagligen strömmar i oss och runt oss människor, djur och allt på planeten.

Upplevelsen och resultatet kan vara svårt att beskriva. Men jag märker, och jag ser på dem jag gjort AuraTransformationen (uppgraderingen) på att något nästan magiskt händer. Människor ler, strålar, blir tydligare, tryggare – MER SIG SJÄLVA!


Den AuraTransformation jag ger kommer från Anni Sennov,som skrivit flera böcker om indigo-kristallbarn och den nya tidens energier.
Vill du köra bilen själv eller sitta kvar i baksätet?
Släpp loss din potential, din manifesteringsförmåga, kom in i ett större flöde, förverkliga dina mål, och din livsuppgift.

Uppgradera dig till den nya tidens verklighet
Barnen och ungdomarna är redan där med en annan energi och behöver balanserade, kloka vuxna runt sig för att utveckla sin potential. De kallas Indigo-kristallbarn/ungdomar.

Har du känt länge att du har mer inom dig – men inte kommit åt det?
Ditt sanna jag, med olika förmågor och andlig del, kan bli tydligare för dig och andra.

Trött? Energifattig? Utbränd?
Utmattning, stress och andra obalanser kan ha att göra med hur din aura ”mår”. Energiskiftet på Jorden förändrar hur vår aura fungerar, dvs. den kan redan vara på väg bort så du lever känsligare för andras energier.


AuraTransformation en uppgradering av alla dina energier

Positiva effekter som jag delar med många som gjort en AuraTransformation™:
 • Jag är lugnare och öppnare med större tillit till mig och livet.
 • Min livsglädje är mycket större. Se och lyssna till Tina Turner som jagAuratransformation, Barbro Bronsberg ofta dansar till i glädje.
 • Intuitionen, jag inser och ”VET” tydligare när jag riktar in mig på något.
 • Kreativiteten snabbare och bättre. När jag skriver texter kommer formuleringarna rinnande i lagom takt så jag bara har att skriv ner dem.
 • Flödet och timingen är märkbart bättre. Målen kommer till mig.
 • Kroppen läker lättare och ”talar ” tydligare om vad den behöver och inte.
 • Vet var jag står,följer MIN sanning, fattar beslut lättare, sätter gränser självklart, säger NEJ och JA tydligare.
 • Känner mer, känslosammare, hjärtat mer öppet.
 • Större tacksamhet och det strålar om mig. Andra kommenterar.
 • Djur söker kontakt med mig. Från bin till gutefår.
 • Jag behöver inte meditera längre :) jag är DÄR i kontakt med mitt Högre Jag och HELA mig som människa. Jag hör min inre röst.

Evas erfarenheter efter AuraTransformationen

Fördelen med att leva i nuet
är att du slipper planera och kämpa.
Du känner in och VET
hur vad du ska göra när du väl är där. Så här går en AuraTransformation™ till:


1. AuraTransformation™
Barn och ungdomar idag lever redan i Den Nya Tidens Verklighet/ Energi. De tänker och fungerar på ett annat sätt än du - med största sannolikhet. Du kommer också dit genom din AuraTransformation™.

Du släpper gamla blockeringar, tar hem ännu mer av din slumrande potential, av ditt stora medvetande. Du uppgraderar auran till en indigoaura, med den magnetiska och beskyddande balanskroppen.

Att släppa en utvecklingsnivå när du är färdig med den är lika naturligt som att du tappar mjölktänderna. Sedan kommer nya starkare tänder.

Den här energiuppgraderingen pågår ca 2,5 timmar. Jag är ditt ”ankare” och håller kontakt med din kropp hela tiden – mina fötter vilar ovanpå dina fötter.
Vi går noga igenom din kropp, fyller den med läkande höjande energier, löser upp den gamla auran (mjölktanden), släpper blockeringar, tar sedan hem ännu mer av dig, din potential, ditt stora medvetande, som kan sträcka dig bortom det här livet. Sedan kommer den nya indigoauran – balanskroppen på plats.
auratransformation, Barbro Bronsberg
Processen går fortare idag
Redan efter några timmar har du din Kristallaura på plats, dvs. alla dina chakrors egenskaper finns samlade på ETT ställe: hjärtchakrat.
Förut kunde det ta månader, ja år att nå dit.

2. Balansering
Någon eller några dagar senare gör du en viktig uppföljande balansering av din nya aura. Den tar cirka en timme att göra. Balanseringen kan vara bra att göra några gånger medan du integrerar de nya energierna,

3. Fortsatt integrering: Kristalliseringsprocess
Sedan fortsätter processen av sig självt (om du gör en enkel övning morgon och kväll) och du integrerar allt mer din kristallaura. Du blir då ett med din kropp, dig själv som jordisk personlighet och din ande/din andliga del, vad du vill kalla den.

MEN 
Du behöver fortsätta med din personliga utveckling

Det kan komma upp gamla känslor, tankar och problem i kroppen medan du ställer om dig för att leva på en ännu högre frekvens.Vill du ha min hjälp under den processen erbjuder jag olika lösningar, bl.a. Bachdroppar och TFT, TankeFältsTekniker
som är en självhjälpsmetod bra både för kropp och känslor.AuraTransformation en uppgradering av alla dina energier

Mina styrkor som Auraförmedlare

En AuraFörmedlare är en sådan som uppgraderar aurorna och ger en AuraTransformation.

Jag är kärleksfull, intuitiv och klarseende, uppfattar blockeringar av olika slag och hjälper människor att lösa upp dem. Har lång erfarenhet av att hjälpa människor hem till sin egen kraft.

Jag är bra på att göra AuraTransformationer ™ :) och älskar att göra det. Det är som att få vara med när en människa föds till sig själv.Jag håller gärna föreläsningar

Jag håller föreläsningar kring indigo- kristallbarn/människor, AuraTransformation™, den Nya Nutidens verklighet och energier, personlig utveckling, lagen om attraktion och annat viktigt för att skapa ett gott liv som individ och planeten.

Jag vill inspirera föräldrar, mor-och farföräldrar, förskolepersonal, lärare och andra som arbetar med barn och ungdomar – att uppgradera sig själva och se på barnen och ungdomarna
med Den Nya Tidens Ögon.


Barnen har kommit till Jorden av speciella anledningar, för att hjälpa oss alla att utvecklas personligt och som andliga individer. De behöver människor runt dem som respekterar dem, ser deras styrkor och annorlunda sätt att se på livet. Jämfört med oss!

Föreläsningarna hålls i Örebro Stockholm, Näsåker och om du bjuder mig dit där du bor. Kontakta mig så pratar vi ev. samverkan.
Jag arbetar på:
 • svenska
 • engelska
 • spanska


Välkommen att kontakta mig!

Barbro Bronsberg
Tel: 019 10 44 60 och 0703 10 44 10
Eller maila mig:

Vill du ha mitt nyhetbrev? Skriv in dig här.

Läs mer om min föreläsning:Auratransformation och indigo-kristallbarn

Gilla denna sidaGilla alla sidor på Barbro-Bronsberg.comNYA! kommentarer

Vill du kommentera något av det du just läst? Skriv i boxen nedanför.