Varför du ska lära dig tapping knackningar

Haha sidan är inte färdig. Jag råkade publicera den innan :) sorry mer text kommer.

Självhjälp ger frihet!

tapping Barbro BronsbergSpara år av utveckling. Anlita en erfaren terapeut/livscoach som kan tapping.


Med en kunnig behandlare, livcoach som kan tapping kan du komma loss från vad som helst som hindrar dig. Se sidan ”Vad kan tapping hjälpa dig med” Men jag rekommenderar dig absolut att lär dig att hjälpa dig själv!

Självhjälp ger frihet! När du lär dig tapping, knackningar (Det finns många bra metoder idag som ger ungefär samma resultat.) får du tillgång till ett befrielseredskap som är på armslängds avstånd, lätt att använda när du vill ,till vad du vill, som är inre hinder (rädslor, stress, inte tycka om sig själv med mera) och andra bekymmer i ditt liv (smärta, migrän, spända muskler med mera.)Snälla! Bli en livslång "knackare" som jag!

tapping Barbro BronsbergJag använder tapping så fort jag märker att jag inte mår bra och håller tillbaka mig själv. Behöver inte ta lång tid.

Jag brukar från mitt hjärta be mina klienter. Snälla! Bli en livslång ”knackare”, som jag är. En som regelbundet i vardagen iakttar sig själv, bestämmer sig för rätten att må bra och knackar på det som känns ”jobbigt” och svårt.

Livet är förändring och ger utmaningar. Vi vill nå nya mål och önskningar vartefter vi lever. Vi behöver hela tiden (om vi vill utvecklas) hantera hinder och blockeringar. Då är tapping det perfekta enkla redskapet. Du kommer loss! Du läker! Du kommer vidare!

Tapping och personlig utveckling bör vara lika självklart som att duscha och borsta tänderna. Det ingår att hålla koll på sig själv, ta hand om t.ex. stress när den börjar att kännas, så att den inte växer till ett större och fysiskt problem som utbrändhet.