Referenser prata inför grupp

Referenser prata inför grupp och några från människor jag hjälpt loss. 

  1. Maria, egen företagare. Vågar hålla föreläsningar inom sitt område.
  2.  Monica fick äntligen ett arbete. Nervositet på anställningsintervjuer försvann.
  3. Birgitta, musiklärare som kom in i ökande scenskräck - men som nu tycker att det är roligt att vare konferencier på konserter.
  4. Tina tog sig igenom en livskris.

1. Vågade hålla föreläsning på mässa

Referenser prata inför grupp

Maria hade redan bokat in sig som föreläsare på en mässa
Maria kontaktade mig i juni 2013. Hon är egenföretagare och behöver kunna prata inför grupper för att underhålla kontakten med sina gamla kunder och möta nya. Vi arbetade enbart via Skype.

Målet var klart - klara av föreläsningen på mässan

Vi arbetade fyra gånger och släppte på föreställningar och känslor både i nutid och dåtid.  Så kom hösten och jag hörde ingenting från henne tills det kom ett mail i januari:

Läs hela Marias berättelse


2. Fick jobb efter att vi löst upp nervositet vid jobbintervjuer

"Jag var hos dig Barbro för att testa på TFT mot min nervositet inför att gå på jobbintervju. Jag skulle gå på två intervjuer några dagar efter det som jag var nervös inför.

Läs mer om  jobbintervju med Monica


3. Roligt vara konferencier nu

Referenser prata inför grupp fiol

Fem gånger arbetade Birgitta, musiklärare, och jag tillsammans för att få henne att släppa sin stora skräck. Vi arbetade med blockeringen och Birgitta gjorde små tester i skarpt läge.

- Du lotsade mig, steg för steg och gav mig redskap. Jag förväntade mig inte att det skulle vara över som att vända på en hand.

 - Min skräck att stå framför folk hade samma kraft
som om jag skulle stått kvar på rälsen när tåget kom.

Från referenser prata inför grupp till Birgittas hela historia


4. Tina tog sig igenom sin livskris

Tina var inne i en stor livskris som pågått länge. Livscoachingen pågick under två års tid (tätare i början) genom Skype och telefon. Det passade bra för hon är ensam med två små barn.
 
Tina:
- Jag kan verkligen säga att det fungerar fast det är på distans och fast jag var inne i en mycket svår djup livskris. Det är kanske till och med ett stort plus? Inget traditionellt med att boka tid och resa till en mottagning. (Det här många år innan Coronan tvingade oss ändra vårt sätt att möta varandra.)

- Jag hade inte heller kunnat det med tanke på att jag är själv med barnen. Det är skönt att göra saker i hemmiljön, ingen ser mina reaktioner. Man kan vara helt avslappnad. Har inte behövt gömma mina känslor. Om jag gråter behöver jag inte stänga av för att jag ska ut och möta människor. Jag kan fortsätta vara i känslan.

- Vi hade ett nära möte på distans. Det var jag och Barbro. Ingenting annat. Jag behövde inte se pigg ut eller dölja mig. Blev inte bedömd på något sätt.

- Alla människor borde ha en livscoach!

Om folk vetat hur bra det fungerar hade nog alla människor gjort det. Det är helt otroligt. Jag hade aldrig klarat mig utan Barbro. Det finns hjälp att få och du är inte ensam om att behöva det!


Till Tala inför gruppsidan

Klient som tävlar i bowling blev väsentligt bättre!

För dig som idrottar och kanske tävlar inom någon sport finns stora extravinster att göra genom att använda de tekniker som jag lär ut för att komma loss inför grupper. Läs mer om Ingegerd som älskar och tävlar i bowling. Hon blev väsentligt bättre genom att till stor del använda EN av teknikerna.