Coaching och kurs via Skype

Du kan komma loss från vilket problem du vill
och sätta vilka mål du vill. Teknikerna jag lär ut
håller för att
förändra vad du än önskar.

Jag arbetar bara genom Skype, och har gjort det sedan cirka 10 år. Det fungerar alldeles utmärkt också för den som inte är van vid att sitta framför en dator. Det blir ett nära möte genom bild och ljud och privata känslor brukar nästan vara lättare att uppleva hemma i trygg miljö.

En del klienter väljer att ta vissa delar av kursen och coachingen på arbetet och andra delar hemma.


Två nöjda klienter berättar om hur det var att arbeta på distans:

Magnus sökte för sin rädsla att tala inför grupp och har arbetat med mig både live i Örebro och via Skype på sin hemort 40 mil bort.

- Skype fungerar bra. Samma effekt som när vi sågs.
Magnus


Jag får 100% uppmärksamhet - på distans

Annika A, Värmland

I drygt ett års tid har Annika och jag haft livscoaching genom Skype och telefonen.

- Det har fungerat bra på telefon. Har inte ens tänkt tanken att det inte skulle vara lika bra som om vi var i samma rum. Jättebra att folk får lära sig på andra ställen. Jag bor på en liten ort i Värmland långt från Karlstad.

- Jag får 100% uppmärksamhet på distans. Du säger hur jag ska göra tappingen och annat och lever dig mycket in i mina problem. Du är engagerad och jag får stort stöd. Det är betydelsefullt.

- Det är lätt att förstora och göra små saker stora. Du får mig att se på mitt liv med humor och skratta åt mig själv. Det är bra att någon annan ser en… och det går ju lika bra i telefonen eller Skype.

Använda "knackningarna" till vad som helst

 - Det går att applicera ”knackningarna” på vad som helst och det förändras.  Det är en fantastisk metod! Jag har lärt mig göra det själv och det är superbra. Efter att jag knackat så blir problemen mycket mindre. Jag blir lugnare, piggare och gladare och behöver inte ta några tabletter för att mota oron.

Annika