Företagare blev bättre på att ta betalt med TFT

Företagare blev bättre på att ta betalt, med hjälp av Barbro Bronsberg och TFT, TankeFältsTerapi.

Solskenshistoria från klient.Agnes i intervju i Nerikes Allehanda

Agnes är egen företagare.

Hennes problem har varit att hon inte kunde ta betalt.

- Jag var för snäll och jag insåg att det bottnade i att jag inte tillmätt mig själv något större värde. Det man ger ut får man som bekant tillbaka. Om jag inte anser mig värd något gör inte andra det heller.
Men jag är intresserad av personlig utveckling och hade haft kontakt med Barbro Bronsberg tidigare. När jag fick höra talas om TFT beslöt jag att göra ett försök.

- Jag är en envis person, inte lätt att övertyga, men redan efter tredje behandlingen hände något inom mig. Samma dag var jag på besök i en annan stad och eftersom jag funderade på att byta bil åkte jag till en bilfirma. De bjöd dubbelt så mycket för min gamla bil som firman där hemma gjort! Det var sanslöst.

- Jag är övertygad om att det var mitt förändrade uppträdande som påverkade omgivningen.

- Väl hemma satte jag mig ner och skrev kravbrev. Och nu krävde jag mina pengar. Jag bad inte om dem. Drygt 80% betalade.

- Idag, ett halvår senare, känns det fortfarande bra att ta betalt.  Tidigare hade jag tagit hänsyn till folks taskiga ekonomi, men även jag måste driva mitt företag på affärsmässiga villkor.

- Vad gäller behandlingen så ”knackar” jag på mig själv nästan varje dag. Fråga mig inte varför, men det fungerar.


Skrivet av Inger Nordahl, (En av tidningens bästa journalister!) den 16 april 2006 i samband med en större artikel om TFT där jag Barbro Bronsberg och Mikael Stjernvall deltog.


Från referenser företagare ta betalt till fler berättelser