CD MP3 Älska dig själv - ännu mer!

Guidade meditationer för ökad självkärlek.

Här presenteras meditationerna med övningar
så du får ut mesta möjliga av din CD MP3.


Jag rekommenderar CDON prismässigt. Klicka så kommer du dit.


Terapeut som hjälpt människor till självkärlek i över 30 år:

" - De flesta människor tycker inte om sig själva,
och hur de ser ut. De känner inte till
sin underbara inre varelse."

Älska dig själv - ännu mer!

Av och med Barbro Bronsberg.

Självkärlek är basen, den inre tryggheten inom oss som bär oss när livet är svårt och får oss att i glädje våga ännu mer, må bra och leva livet vi vill leva. 

  1. Älskad och underbar som du är. Spår 2-5. 23 min.
  2. Bästa vän med kroppen. Spår 6-8. 23 min
  3. Läk ditt inre barn. Spår 9-11. 22 min.
  4. Lätta ditt hjärta. Spår 12-14. 13 min.

79 min totalt.

Den här CD:n har sköna affirmationer som vandrar från öre till öra för att förstärka kraften av det positiva påståendet. Du får bäst effekt i stereohörlurar.

Musiken är gjord av Thaddeus, Sanaya Roman (www.orindaben.com)
och Michael Hammer (www.michaelhammer.net)

Det är vårt ljus
inte vårt mörker
som skrämmer oss mest!
Marianne Williamsson

1. Älskad och underbar som du är

Spår 2-5. 23 min.

CD MP3 Älska dig själv ännu merNär du är på toaletten och tvättar händerna. Se dig spegeln med öppet hjärta och ett leende.Så fin du är!

Det viktigaste först!

Du ska känna att du har rätt att älska dig själv som du är just nu – och i all framtid oavsett vem du blir.
Ofta lägger vi strängt märkte till det vi inte är bra på och hackar på oss själva med dagliga doser av negativa tankar och känslor. MEN den djupa sanningen är att du är underbar. Att du är värd att älskas som du är bara genom att finnas till. 

Varelsen i din inre vackra trädgård

Du möter en vänlig ”inre varelse”. Den är din guide, din kärleksfulla vägvisare under flera av övningarna. Du bestämmer själv hur den ser ut. Den kan vara en god vän du litar på, en ängel, ett sagodjur eller så dyker det upp någon oväntad när du börjar övningen. 

Elda upp negativa tankar om dig

De allra flesta av oss tänker negativa, nedvärderande tankar om oss själva dagligen. Här lär du dig tillsammans med varelsen att elda upp sådana tankar och få dem ur dig.

Positiva tankar om dig

När du eldat upp det negativa hjälper dig varelsen att fylla på med positiva tankar och känslor inför dig själv. Vistelsen i trädgården avslutas sedan med ännu fler påminnelser om kärleken i dig, runt dig, ja i hela universum – som du har rätt till.

Du lyssnar till affirmationer och stödjande påminnelser om att du alltid är värd att älskas som du är.

Det här är viktiga och sköna övningar att lyssna till. När du älskar dig själv mer och mer får du en allt starkare grund att stå på för välmående och du når dina mål lättare.  Attraktionslagen svarar på den vibrationen, känslan, inställningen till dig själv.


2. Bästa vän med din kropp

Spår 6-8. 23 min.

Den yttre ”bilden” av oss som andra ser är kroppen. Vi upplever den dagligen men oftast är det här vi brister mest i självkärlek. Kroppen ska vara smalare eller fylligare. Vi jämför och klagar på våra lår, näsor och runda magar. Det här missnöjet skapar en ständig inre stress, som vi lät oss att stå ut med.

Din kropp förtjänar att uppskattas som den är. Med allt fantastiskt som den gör dygnet runt för att hålla dig frisk. Alla celler gör sitt jobb utan att du behöver tänka på det. Övningarna hjälper dig att älska dig ännu mer och bli vän din kropp.

Kärleksfull uppskattning av kroppen

Övningen inleds med sköna vänliga tankar och ord om dig och din kropp. Du får en möjlighet att uppskatta den. Du arbetar också med positiva inre målbilder och ser dig frisk och välmående. 

Vänd negativa tankar till positiva tankar

Andas in kärlek till din kropp och vänd negativa tankar och föreställningar till kärleksfulla, vänliga sådana.

Lyssna mer på vad din kropp behöver

Avslappnad kan du nu lyssna ännu bättre till din inre röst och gå igenom vad du behöver för att må bättre, på kort och lång sikt. 


- Det är aldrig för sent för en lycklig barndom.
Jean Houston

3. Läk ditt inre barn

Spår 9-11. 22 min.

Kraftfull övning som ger resultat snabbt

Ibland behöver vi gå lite djupare i oss för att läka oss och öka självkärleken. Den här övningen ger resultat i nuet!

Du möter dig bortom tid och rum

Den kärleksfulla varelsen tar dig med till en magisk plats inne i trädgården, bortom tid och rum där du får möta dig i olika åldrar när du hade behövt mer stöd och uppskattning. Du får till och med möta dig den stund när du föddes. 

Det fungerar!

Den här typen av självläkande övningar med fantasins hjälp fungerar verkligen. Jag har själv gjort övningen många gånger. Hjärnan kan inte skilja på fantasi och verklighet när vi är avslappnade. Alltså kan vi, när vi tänker inåt och bakåt i tiden, ha två versioner av  barndomen. En som den var, och en som vi skulle velat ha haft.

Jag använder ofta liknande övningar med mina klienter, och de får också märkbara resultat i nuet. Inom några dygn. Vi brukar kombinera med TFT/EFT-knackningar.

Återvänd och läk olika åldrar

Den här övningen kan du använda gång på gång. När du möter och läker ditt inre barn ökar din förmåga att älska dig själv mer nu som vuxen. Du kan återvända många gånger till den magiska platsen i din inre trädgård och möta dig själv i olika åldrar och läka vad du vill. 

Pausa gärna ibland

Medan du lyssnar till den här övningen kan vara bra att pausa ibland och ge dig extra tid. Ha gärna papper och penna framme och skriv ner tankar du får. För du kan få vackra möten med dig själv som liten. 


Jag har själv gjort den många gånger och har kunnat befria mitt inre barn till större glädje och självkärlek. Läs mer om hur jag fått två väldigt olika barndomar.


4. Lätta ditt hjärta
Från sidan CD MP3 Älska dig själv ännu mer till en sida som visar en överblick över alla mina CD MP3.