Coaching läk ditt inre barn

Coaching läk ditt inre barn är en sida om vikten av att gå inåt och möta sig själv i sin barndom för att bli en lyckligare friare vuxen NU.

Coaching läk ditt inre barnHär står jag 1954 (?)förvirrad på julgransplundringen på min pappas arbete. Små grodor vad gör de?

Det inre barn kan också sägas vara våra tidigaste erfarenheter som ristades in i oss. Ditt inre barn minns på ett annat sätt. När vi är små fungerade våra hjärnor annorlunda. Vi hade mest thetavågor aktiva i hjärnan. Det är samma hjärnvågor som när vi är i djup meditation och sömn på natten.

Som barn levde vi bortom tid och rum i ett starkt NU som i en fantasifull saga och allt finns bevarat i hjärnan och kroppsminnen!. ALLT!

När hjärnan utvecklas och mer logiska delar tar över är det svårt att minnas det inre barnets tankar, känslor, upplevelser och minnen. Vi är på olika "frekvens".

Jag minns när jag var på BB och hur jag några dagar gammal fattade ett beslut om min och min mammas relation - och livet. (Minnet kom upp under en övning som kan liknas vid självhypnos, dvs. under djup avslappning.)

Jag har två barndomar


"Älska dig själv - ännu mer!" av och med Barbro Bronsberg har en kraftfull och bra övning: Läk ditt inre barn. Den kan du lyssna till och få hjälp att möta ditt inre barn, och förändra retroaktivt i din barndom. Läs mer om innehållet.