CD MP3 Skapa goda relationer

Guidade meditationer för bättre relationer

Här presenteras varje program/ meditation
för att du ska få ut mesta möjliga av din CD.


Jag rekommenderar CDON, prismässigt.
Klicka och du kommer dit.


Skapa goda relationer

Av och med Barbro Bronsberg.

Bland det viktigaste i livet är våra relationer. De ger oss glädje, näring och energi när de fungerar bra men kan också hindra och störa oss rejält när de inte fungerar.

De här övningarna kräver lite mer av dig. Men om du följer instruktionerna är chansen stor att du får riktiga, positiva förändringar i dina relationer. 

  1. Du och dina relationer. Spår 2-5. 24 min
  2. Få det ännu bättre. Spår 6-10. 20 min .
  3. Skapa en större förändring eller släppa en relation.
    Spår 11-15. 24 min. 
  4. Affirmationer för att skapa goda relationer 5 min. Affirmationerna är bra att lyssna till flera gånger i rad .

Du kan välja ut en viss person medan du tänker på dina relationer. Ibland räcker det med att lyssna till de guidade meditationerna för att en förändring ska märkas, ibland behöver du kombinera med praktiska steg.

Musiken är gjord av Thaddeus, Sanaya Roman och Michael Hammer.


Läs mer om hur få ut mesta möjliga av övningarna!


1. Du och dina relationer

Spår 2-5. 24 min.

Gå in i din underbara inre trädgård, slappna av och se på dina relationer. Dina bra, och de som stör dig. Vad kan du lära av dem och hur kan du stråla ut kärlek från ditt hjärtas visdom till både de bra och de svåra relationerna?

Arbeta med målbilder av hur du vill ha det med dina relationer i framtiden. Hur du verkligen vill ha det! Gå in i den framtiden och njut av att det är just så som du önskar.


2. Få det ännu bättre

Här arbetar du med en relation som du är nöjd med och som du vill ska bli ännu bättre. Se er uppskatta, acceptera varandra och skapa ett energiflöde mellan er. Den övningen kan du göra när du vill i vardagen utan att behöva lyssna till den. Se och upplev er i framtiden leva det bästa liv du kan föreställa dig.


3. Skapa en större förändring eller släppa en relation

En stark övning som ger resultat. Fatta inga beslut om stor förändring innan du har lyssnat på den övningen under en tid. 

När du sitter fast i en relation och önskar se och skapa nya sätt att vara tillsammans på är den här övningen bra. Din yttre verklighet skapas inifrån dig och ut. När du tar steg inne i dig, känner oftast den andra av det, även om den bor långt borta. 

Gå in förutsättningslöst och titta på relationen. Bestäm inte innan hur förändringen ska se ut. Följ stegen jag guidar dig i med ett öppet sinne och hjärta och se vad som händer under och efter övningarna.

Om du har svårt att känna uppskattning inför den andra finns ditt visa kärleksfulla hjärta där och hjälper dig genom att sända ljusstrålar till den andra. 

Ibland innebär en förändring i en svår relation att ni separerar, ibland att ni gör stora förändringar eller umgås på ett helt annat sätt. Låt det vara öppet ett tag.


Om du känner till "knackningar" med TFT/EFT kan du kombinera den här övningen med att knacka på PR1, "karatekanten". 
Knacka samtidigt som du lyssnar eller gör en omgång efteråt.
Se mig demonstrera på YouTube


4. Affirmationer för att skapa goda relationer

Spår 6. 7 min.

Stödjande affirmationer som du kan lyssna till också medan du gör annat. Lyssna på och upprepa själv dina nya tankar och föreställningar tills de känns sanna.

  • Jag förväntar mig att ha de bästa relationer jag kan föreställa.
  • Alla mina relationer är goda, kreativa och fyllda med glädje.
  • När jag förändras förändras andra med mig.

Fler av mina CD MP3 för att få bättre relationer

"Älska sig själv ännu mer!" en viktig och skön serie med övningar när du vill skapa goda relationer runt dig. Ju mer vi trivs med oss själva desto bättre relationer skapar vi runt oss. Läs mer.


" Nå dina mål med tankens kraft". Goda relationer är ingen slump. Du kan kan få ännu bättre, större förändringar bland dina relationer när du sätter upp mål för dem. Hur vill du ha det med dina vänner? Träffa nya vänner, samarbetspartners? Läs mer.


Coaching för bättre relationer

Jag har guidat mig själv och många andra till mycket bättre relationer. Är du intresserad är du välkommen att kontakta mig


Från sidan CD MP3 Skapa goda relationer till sidan med alla mina CD.