Tips för bästa resultat med Barbro Bronsbergs guidade meditationer på CD

Tips för bästa resultat!

 • Lyssna i stereohörlurar.
  Affirmationerna
  vandrar skönt
  från öra till öra och påverkar din självbild.
 • Lyssna först i den ordning programmen ligger på skivan. De bygger på varandra. SEDAN kan du hoppa och välja vad du vill lyssna på utifrån vad du känner för.
 • Stanna, backa använd programmen som du vill. Spåren inne i programmren är inlagda för att du ska kunna hoppa direkt till en övning om du vill. 
 • Ha gärna papper och penna framme och skriv ner idéer du får om hur du ska nå det liv du vill leva.

Regelbundet lyssnande under en tid ger resultat

 • Bestäm dig för att prioritera dig själv! Lyssna en stund varje dag. Det tar tid att förändra sig själv, sina vanor, prata och leva dem. Det tar tid att skaffa nya vanor så håll ut. TRE veckor brukar det ta att skaffa sig en ny vana om du gör det varje dag.
 • Prata gärna med andra om de steg du vill ta och tar. Du gör det då tydligare för dig själv och kan få stöd av andra.


Se alla mina CD


Jag bara somnar när jag lyssnar

Ett vanligt problem är att personer somnar när du ska lyssna till CD med övningar. Det kan bero på att du är igång "för mycket" under dagen, så när kroppen får en chans att vila, somnar du. Lite frustrerande för du vill ju lyssna på mina bra övningar :) .

 1. Lyssna till CD i aktivt vaket tillstånd, (inte under bilkörning för jag använder hela mitt kunnande får att få dig ner i varv...) t.ex. medan du diskar eller något annat. Lär känna övningarna så du vet vilka du ska använda vid vilket tillfälle.
 2. Sätt dig bekvämt men inte sovposition. Håll en nyckelknippa i handen. Lyssna på övningarna. Om du nickar till faller nycklarna skramlande ner i golvet och du vaknar till. Det GÅR att träna sig till större vakenhet.
 3. Ge efter för tröttheten och sov en stund. Lyssna sedan till din CD.

Se dina inre bilderna på ditt sätt

Fantasin är vårt viktigaste redskap för att vara kreativa. Den kan hjälpa oss att slappna av, komma in i känslor och släppa de logiska vardagstankarna.

Det kan verka som en "saga" på mina CD, med berg där du ser ut över ditt liv, att du möter din inre röst i form av varelse och annat, men allt är noga uttänkt för att hjälpa dig att nå resultat.

Jag använder mental träning, NLP, affirmationer, visualiseringar och andra tekniker som gör att du kan påverka dig själv och få resultat i den "yttre" verkligheten.

Kreativa frågor är en annan teknik som finns med.

Du lär dig också tekniker och övningar som du kan använda
i vardagen , utan CD-skivan.

Jag uppmanar dig ofta att gå inåt till ditt inre landskap, din inre trädgård, eller ett berg, en sjö. Naturen och du hör ihop så ett lugn kommer bara av att tänka på den. Men det finns en annan avsikt också: bilderna skapas i höger hjärnhalva så du får vila från ditt logiska sinne. Då kan du se dig och världen bortom där du är idag.

De inre bilderna kan du se på ditt eget sätt. Du behöver inte se tydligt. Det räcker att du tänker på dem och föreställer dig här och där. Få personer ser inre bilder lika tydligt som ett foto. Så slappna av och ta det som det kommer.


Tanken och känslans kraft

På alla mina CD förmedlar jag en världsbild där du har en stor potential inom dig att skapa det liv du vill leva. Du kommer åt den genom att föreställa dig det du vill uppnå och sedan UPPLEVA med känslan, och gärna i kroppen - att du redan är där. Mental träning, visualisering är andra ord för det.

Läs mer om en man som nådde sina mål.

Lagen om attraktion LOA Hjärnan kan inte skilja på fantasi och verklighet när du är avslappnad. Men för att det ska fungera finns det ytterligare en "naturlag" du behöver räkna med och lära känna hur den fungerar: Lagen Om Attraktion (LOA).

- Det du fokuserar på får du mer av.
- Det som i grunden är lika, dras till lika.

Eller

" Om du tror att du kan, eller tror att du inte kan,
HAR DU RÄTT!"

Om du på djupare nivåer av dig har en föreställning om att du inte duger, att du inte är värdefull kommer du att återskapa det gång på gång när du tittar ut på ditt liv. Människor kommer att (omedvetet) läsa av det och brista i sin respekt för dig. Tills du läker den uppfattningen om dig. Det kan du göra med mina CD. De är gjorda för att hjälpa dig att förändra många uppfattningar om dig och livet så du enligt lagen om attraktion: Drar till dig en annan verklighet.

Verkligheten skapas inifrån och ut

Personlig utveckling, "jobba med sig själv", lönar sig verkligen i längden. För verkligheten skapas inifrån dig och ut i ditt liv, i dina relationer, hur du har det med stress och meningen i arbetet.

Be the change
you want to see in the world!

Gandhi


Lycka till!
Barbro


Enkel övning du kan göra på egen hand: Sudda tankar och känslor.

Från sidan Tips för bästa resultat till en annan metod du kan arbeta med som också finns på mina CD