Lycka nå sina mål

Lycka är att nå sina mål.

Tyvärr visar inte den här bilden en av mina kursdeltagare. Jag ler varje gång jag ser mannen som SOVER PÅ sin splitter nya motorcykel.

Men jag har haft lika entusiastiska kursdeltagare som mailat eller ringt om andra saker de nått.

Vi har fått samtal om bostadsrätter, perfekta jobbet, trevliga kärlekspartners, hittat nycklar m.m. Resultat som kommit efter att de gått kursen Skapa det liv du längtar efter .


Lycka, målbilder, mental träning, the Secret
* med generöst tillstånd av humorsajten.com

Nå dina mål säkrare...

Mannen på bilden gör faktiskt rätt.
Du och jag kanske ler åt honom, men han gör rätt. Han vågar vara lycklig och lever ut sin känsla och när vi har den positva känslan med i våra bilder av framtiden når vi målen lättare. Plus drar till oss ännu fler anledningar att vara lyckliga...

Det du vill skapa i ditt liv - tänk på det och skapa en tydlig bild av vad du vill. Ge dig en stund varje dag när du leende går in i känslan av att må bra och vara där. Var lika "barnsligt" glad som mannen som sover PÅ sin nya motorcykel.
Se och upplev dig redan ha saken, jobbet, känn hur maten smakar när du äter middag med din drömpartner, hur din kropp är fullt frisk eller vad du vill nå. Hur känns det?

Använd medvetet Lagen Om Attraktion (LOA), tro att det är möjligt, för det är bättre att själv styra och dra till sig saker du vill ha, än dra till dig det du inte vill ha i ditt liv. För LOA fungerar som en magnet och handlar om att " lika dras till lika" och " det du fokuserar på får du mer av". Så lägg ingen energi på det du inte vill ha. Tvärvänd och gå mot det du vill ha istället.

Lycka är att nå sina mål!
Så våga sätt dina mål små eller stora.
Du känner dig tryggare med dig själv
för du vet att du medvetet kan skapa det du vill.

15 minuter per dag

Det räcker med en koncentrerad stund varje dag på ca 15 minuter när du mår bra och lekarbetar med dina mål. Med lekarbetar menar jag att du ska ha en avspänd attityd till det du vill nå.

 1. Ta reda på vad du vill. Önska, visualisera, gör målplaner eller rita, klistra klipp bilder sk. "visionary boards". Du kan också sjunga ditt mål eller dansa, jonglera med bollar för att få in fler sinnen.
 2. Känn tillit ATT det kommer att ske. Räkna självklart med att
  det blir så. Var där. Det har redan hänt.
 3. Invänta flödet, dvs. följ mpulser att agera, (ringa någon, titta på ett visst hus, läsa en artkel som visar sig ge dig informationen du behövde osv.) Låt målet komma till dig på ett lätt sätt.
 4. Njut och gläd dig när du nått målet. Glädjen du känner drar till sig ännu fler anledningar att vara glad och gör att du får ännu fler anledningar... och den goda spiralen är igång. Allt enligt Lagen Om Attraktion (LOA): Lika dras till lika och det du fokuserar på får du mer av.Min CD " Nå dina mål med tankens kraft
"
är gjord för att hjälpa dig påCD Nå dina mål med tankens kraft, Barbro Bronsberg, Earbooks vägen.

Den har övningar och redskap som faktiskt fungerar :)

Min serie med CD hjälper dig att skapa det liv du vill leva. De tar upp:
 • Hur du går ner i varv så du kan höra din inre röst.
 • Hur du skapar goda relationer. Viktigt, för vi ÄR våra relationer och vi vill må bra i dem.
 • Hur du ökar din glädje och livsenergi.
 • Rätten att vila och BARA VARA!


Lycka ÄR att nå sina mål!
Barbro Sol Bronsberg

mental träning, mål, Barbro BronsbergFrån väninna som sett den här sidan:

"Påminner mej om när jag sov först med mina nya slalompjäxor i sängen, sen fick jag slalomskidor o dom var väldigt kantiga men guuu så lycklig jag var!!!! "
Vill du må bra en stund till? Läs en hyllning till människan.

Läs mer om kursen "Skapa det liv du längtar efter".

Från sidan lycka nå mål till en kvinna som upplevde smått magiska saker efter kursen "Skapa det liv du längtar efter".Mitt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet kommer att inspirera dig och ge konkreta övningar, tips på böcker filmer m.m. så du ännu mer kan nå målen i ditt liv... eller... komma underfund med vad du egentligen vill, om du inte vet det nu :) +
 • Personlig och andlig utveckling.
 • Tankefältstekniker, affirmatinoner och andra tekniker.
 • Hälsa, stresshantering
 • m.m.
Till toppen

Gilla denna sidaGilla alla sidor på Barbro-Bronsberg.comNYA! kommentarer

Vill du kommentera något av det du just läst? Skriv i boxen nedanför.