Kombilotteriet Volvo V50 i vinst

Kombilotteriet jag fick Volvo V50 i vinst i oktober 2009 och jag fick den sedan jag gjort allt som man ska för att skapa med tankens och känslans kraft.
 Läs mer hur du också kan göra...

Så här såg det ut på Kombilotteriets hemsida
Kombilotteriet, vinst, Volvo V50, the Secret, kurs

The Secret - i filmen visas hur du kan skapa en bil med tankens kraft. Jag vann när jag gjorde som de sa...


I filmen the Secret/Hemligheten visas hur en man sitter och upplever att han kör sin drömbil och är helt närvarande i en framtid där han faktiskt har bilen han önskar.

Jag gjorde något liknande... men började egentligen mot min vilja att upleva att jag faktiskt körde en stor svart BMW!

 Jag hade några dagar innan suttit i en sådan och åkt med en vän, Jasmin, och blivit förälskad i accellererationen, massagefunktionen i sätet, "gunget" när den snabbt smög fram... Detta trots att jag inte är speciellt imponerad av stora, dyra, snabba bilar :) och inte alls hade önskat mig någon.

Några dagar efter åkturen med min vän upplevde jag plötsligt att medan jag körde min enklare, men helt okej Mazda, att jag satt i en stor, gungande, dyr BMW. Jag hade till och med hallucinationer - bilen jag satt i var svart (min Mazda är lila) och jag minns hur jag undrade: (Eftersom jag lär ut tankens kraft.)

- Oj vad händer nu? Det här är ju precis som i the Secret. Kommer jag att skapa mig en BMW som jag inte vill ha? Jag vill ju ha en turkos Toyta (miljöbil) om jag ska ha ett manifesteringsmål. Hur lång tid kommer det att ta innan en bil kommer?


En vecka senare ringde de från lotteriet och
sa att jag vunnit en Volvo V50. Värd 250 000 kr.
Jag var faktiskt lite förvånad själv :)
Se bilden längre ner.

Här några tips:

Jag delar gärna med mig mer på de kurser (Kursen Skapa det liv du längtar efter.)  jag håller kring att skapa med tankens och känslans kraft - men här är några saker du kan börja med:
  • LEK! Trots mitt ointresse för bilar lekte jag när jag åkte i den riktiga BMWn. Jag njöt och skrattade och hade jättekul medan jag både svävade och accellererade fram. Barnet i mig njöt! (OBS. Kroppsminne skapades - Nu är jag exat med vad som hände.)
  • Jag hade ett annat mål jag vlle skapa: Ha pengar så jag kunde avsätta tid till ett projekt för ungdomar. (En del i min livsuppgift/dharma) Men hade släppt det. Dvs. släppt det i tillit till att det på något sätt skulle komma. (OBS! Lagom balans mellan att vilja ha, släppa och ha tillit är bra för att nå mål. Om vi ofta affirmerar målet är det ju som att säga att vi egentligen inte tror på att det ska komma lätt.)
  • Var där som om det redan har hänt. När jag körde min bil upplevde jag verkligen som en hallucination att min bil var svart, större och den svävade fram på samma sätt som den BMW jag åkt i hade hade gjort. Jag SÅG svart färg. (OBS! Var där med alla dina sinnen så mycket du bara kan leka/föreställa dig. Hur känns det i vaderna? Vilka känslor är med när du har det du vill ha.)
  • Mera lek och glädje! När jag väl insåg att jag var inne i något annorlunda, min bil förvandlad till BMW, släppte jag loss och lekte och skrattade högt för mig själv medan jag körde. Det var cool!
  • Använd CD/MP3 med övningar för att nå dina mål. Jag har själv använt och fått resultat när jag tagit hjälp av guidade meditationer, mental träning. Läs mer om den serie med CD som jag har gjort. Speciellt rekommenderar jag " Nå dina mål med tankens kraft", som också peppar dig att känna dig kraftfull.
Läs gärna Esther och Jerry Hicks böcker som tar upp lagen om attraktion och hur skapa med tankens kraft.


För dig som fått AuraTransformation ™

AuraTransformation, AuraFörmedlare, Barbro Bronsberg, Anni Sennov
Minns att du har den indigofärgade balanskroppen aktiverad runt dig. Den är bland annat:
  • Magnetisk. (Du drar lättare till dig det du fokuserar på med tankar och känslor - så var noga med vad du fokuserar på :) )
För dig som vill ha en AuraTransformation™ kontaka mig. Jag är utbildad AuraFörmedlare™

Här körs bilen av långtradaren.

Volvo V50, Kombilotteriet, vinst, the Secret
(Jag sålde den genast för jag ville hellre ha pengarna till att arbeta med ett ungdomsprojekt. Men det är en annan historia ..)

Från sidan Kombilotteriet och se en mycket lycklig man som fick något HAN drömde om. 


Gilla denna sidaGilla alla sidor på Barbro-Bronsberg.comNYA! kommentarer

Vill du kommentera något av det du just läst? Skriv i boxen nedanför.