Referens deltagare bostadsrätt precis som hon ville ha det

Referens deltagare från kursen Skapa det liv du längtar efter som jag håller med Mikael Stjernvall. Kerstin berättar om att hon fick precis den bostadsrätt hon ville ha. 
Vi lär ut vikten av att arbeta med sina målbilder och tänka på LOA, Lagen Om Attraktion eftersom tanken och känslan är skaparverktyg i våra liv.


Kurs-Skapa-bostadsratt

Hej

Ny affärsidé

Det har hänt mycket, massor, plenty sen kursen för bara 2 veckor sedan. Först var jag bara irriterad, men helt plötsligt så, redan dagen efter faktiskt, så kom jag på en ny affärsidé, som jag räknar med att lansera under 2008.Dels var det här med att ni pratade om hemsidessystemet som bidrog, men även det faktum att det finns kunder som är arga därute för att de inte hittar MIG!

Vi fick bostadsrätten vi ville ha

Dessutom blev precis den bostadsrätten vi ville ha, inte bara en sån bostad, utan just den bostaden på just det läget och det numret som vi ville, Den blev till salu och nu har vi köpt den!

Det fanns aldrig någon annan som fick ens en chans att titta på den. Vi fick, på min förfrågan till mäklaren, komma och titta tidigare än den planerade visningen, blev tipsade om att höja lite från utgångspriset om vi verkligen var intresserade, vi höjde med "lite" och säljaren höjde med "lite" till för att det aldrig skulle bli någon budgivning och så skrev vi på avtalet DAGEN INNAN den officiella visningen skulle ha varit!

Snabbt spekulanter på vårt hus

Som om nu inte detta räckte så har vi dessutom mycket intresserade spekulanter på vårt hus, en familj som jag känner lite grann och som jag visste tittade på hus här i vårt område i somras. Som jag helt sonika ringde så fort jag hade sett att det parhuset vi ville ha var till salu och nu sker besiktningen på måndag och om den inte visar något skrämmande/dyrt (vilket är högst osannolikt för vårt nya försäkringsbolag lät göra en för ett halvår sen...) så skriver de på samma eftermiddag och betalar kontantinsats.

OCH de är dessutom helt OK med att tillträda här samma dag som vi tillträder vårt nya!

Ja, som sagt, här händer det saker!

Bland övningarna har jag använt den där där man "duttar" på handen rätt mycket, den där man använder när man tvivlar eller är orolig t ex.

Kram och TACK!
Kerstin

2007 gick Kerstin kursen och har fortfarande sin affärsidé levande år 2008. De trivs mycket bra i sin bostadsrätt.                          Till toppen

Från sidan referens deltagare bostadsrätt kan du gå vidare till sidan med ännu fler referenser från deltagare.

Gilla denna sidaGilla alla sidor på Barbro-Bronsberg.comNYA! kommentarer

Vill du kommentera något av det du just läst? Skriv i boxen nedanför.