Referenser kursdeltagare Skapa det liv du längtar efter.

Efter kurser brukar jag skicka ut lite påminnelser när jag kommer på bra saker… för att peppa deltagarna att fortsätta med redskapen vi lärt dem. här är en kommentar.

Barbro

Skapa-det-liv-Eskilstuna

2008-11-19 (dryg vecka efter kursen)


Hej Barbro och Mikael och alla ni andra underbara människor!

Tack för påminnelsen om att stanna upp och med tankens hjälp sätta upp små mål hela tiden under dagen, det behövs då det är lätt att man fortsätter i det vanliga vardagshjulet.

Men jag är övertygad nu om att det funkar då jag fått en del prövningar.

Hittade mina nycklar

Exempelvis så försvann mina nycklar i fredags och jag blev jätteorolig för det då det var både till jobbet, hem och cykeln.
Hade det väldigt stressigt på jobbet på måndagen och la mig sen och mediterade och skapade en bild att jag under tisdagen skulle känna nyckelknippan i min hand. På morgonen gick jag och kände ännu en gång i en jackficka där jag varit 5-6 ggr tidigare och känt men ej funnit dem, och där låg de. Det kändes mystiskt.

Lyckade föreläsningar

Jag skapade också en bild om att de 2 föreläsningar jag skulle hålla i under tisdagen gick bra, att deltagarna skulle bli nöjda och vara intresserade. Det gick jättebra då jag fick mycket feedback på det jag sa och några ville att jag skulle komma till de och föreläsa.

Bildvernissage för tryggare Eskilstuna

Dessutom hade jag skapat en bild om att det vernissage jag skulle hålla i på kvällen skulle bli lyckat. Jag och min kollega hade ordnat en bildtävling där grupper av barn och vuxna skulle få skapa sin bild av trygghet och sen skriva ett förslag på hur vi kan göra Eskilstuna tryggare Alla bilder skulle sen visas på ett vernissage där besökare skulle få komma och rösta fram bästa bilden. Vi hade lockat med priser. 

Resultatet blev att radion kom och tidningen kom och vi är jättenöjda med besöksantalet.

Säga min mening

Jag blir också prövad i mitt mål med att uttrycka mig direkt när jag tycker något är fel är när jag vill säga något. Det känns ovant och några runt i kring mig har reagerat då det inte är så vanligt. Det känns jättebra!

TACK ännu en gång för en otroligt viktig och givande helg jag hade tillsammans med er och TACK Barbro för påminnelserna.


BAMSEKRAM
Eva

Sidan Referenser kursdeltagare Skapa det liv du längtar efter. Läs om en företagare som använde tekniken TFT och började ta betalt på ett annat sätt.Gilla denna sidaGilla alla sidor på Barbro-Bronsberg.comNYA! kommentarer

Vill du kommentera något av det du just läst? Skriv i boxen nedanför.