CD/MP3 Glädje och livsenergi!


Guidade meditationer för ökad glädje.

Här får
du veta hur få ut mesta möjliga av din CD.


Finns ej på CDON ännu men kommer snart

Jag rekommenderar CDON, prismässigt.
Klicka och du kommer dit.


Sålde 1100 ex första veckan

Glädje och livsenergi!
av och med Barbro Bronsberg.

Glädje är vårt sanna inre väsen. Ge dig tiden att lyssna till de här fem spåren och du kommer ännu mer i kontakt med din livsglädje.

 1. Fyll dig med glädje! 18 min
 2. Uppskatta dig själv och livet. 22 min
 3. Lev med tillit och tillförsikt. 21 min
 4. Affirmationer för att MÅ BRA! 5 min

Varje program innehåller möjligheten att arbeta med dina inre bilder och använda lagen om attraktion för att nå dina mål.

Ca 74 min

Musiken är gjord av Thaddeus, Sanaya Roma
och Michael Hammer


Tips för bästa resultat med mina CD


1. Fyll dig med glädje

Spår 1, 18 min

Ditt innersta väsen är glädje! Du har ännu mer glädje som väntar på att få släppas fram Under det här programmet får du slappna av och fylla dig med glädje på olika sätt. Bland annat får du hjälp av en glädjefylld sol som värmer och sprider glädje i dig.

Du går in i minnen när du var glad.. minns och njuter av de glädjefyllda stunderna. Sedan tar du med dig glädjekänslorna in i framtiden… Du ser och känner dig vara där med skratt, leenden och mår bra på sätt som du tycker om.

Din glädje blir till ringar på vattnet som sprids vidare till andra – som i sin tur sänder sin glädje tillbaka till dig… och ni kommer in i en god spiral.  Förvänt dig skratt varje dag. Våga  omfamna dig själv och livet.

Jag släpper loss glädjen jag har inne i mig.
Jag ÄR glädje!


2. Uppskatta dig själv och livet

Spår 2, 22 min

Fyll på dig med självuppskattning i din inre underbara trädgård. Lär dig en andningsövning så du sorterar ut det du inte vill ha och fyller dig med positiva känslor inför dig själv istället. Uppskatta sedan andra och dig som fantastisk människa. Fira livet! Släpp fram din kreativitet.

Tala med ditt hjärta, din kärleksfulla inre röst och släpp den inre kritiska rösten. Se dig i framtiden fylld med uppskattning och tacksamhet.

När du känner positiva känslor drar du till dig ännu fler enligt lagen om attraktion (LOA)

Jag älskar livet och livet älskar mig!


Skön sång att vakna till


3. Lev i tillit och tillförsikt

Spår 3, 21 min

Du vet att du lever i tillförsikt och tillit när du tänker på framtiden och inte har en enda tanke med oro inför framtiden... Du kan sänka axlarna och magens spänningar släpper.

I din inre trädgård finns din kraftplats. Du slappnar av och känner dig hemma och trygg i kroppen, med dina förmågor. Lär dig vända fel och misstag till hur du hellre vill ha det och känn att allt egentligen är lugnt och bra!

Tillsammans med människor du tycker beundrar ni natthimlen och känner er omgivna av kärlek, trygghet i livet självt. Det är fantastiskt att vara människa.

Tänk framåt på en viss situation och se nya möjligheter, som överträffar dina förväntningar.

Jag kan bara lyckas!


4. Affirmationer för att MÅ BRA!

Spår 4, 5 min.

Härliga stödjande kraftgivande affirmationer som fyller dig med energi, tillit och glädje. Lyssna i stereohörlurar och vila så orden sjunker in i dig eller lyssna med du du kör bil eller diskar.

Bra lyssna på när livsandan sjunker neråt och du behöver komma tillbaka till glädje i livet igen.

 • Jag släpper loss min glädje
 • Jag uppskattar hela mig
 • Jag vet vad jag vill och jag når dit
 • Så många bra saker kommer till mig nu
 • Jag ÄR glädje!
 • Positiva överraskningar väntar
 • ALLT ÄR LUGNT OCH BRA!

Finns ej på CDON ännu men kommer snart

Jag rekommenderar CDON, prismässigt.
Klicka och du kommer dit.


Andra CD som kan passa

Älska dig själv - ännu mer. Också en bra CD som kompletterar den här. När du känner större glädje är det lättare att älska dig själv. Och när du älskar dig själv ännu mer är det skönt att leva i glädje. Varva lyssnandet mellan dessa två CD när du vill höja livsenergin och lättare skapa det du vill i livet. För med hög energi drar du till dig lättare det du vill nå.
Läs mer.

Slappna av och må bra
Om vi jagar fram i livet med huvudet fullt med listor, SMS och många intrycka är det lätt att komma bort från sig själv. Vi har svårare att nå vår inre röst som guidar oss rätt i livet. Så se till att regelbundet lyssna till den här CD.n.
Läs mer.Från sidan CD glädje och livsenergi till en sida om mig som föreläsare