TFT och andlig utvecklingTFT, tankefältsterapi, thought field therapy, Barbro Bronsberg/h1>

TFT och andlig utveckling. Här finns exempel på att du kan använda tankefältsterapi också för andlig utveckling. (Som jag tycker är något annat - ytterligare - än personlig utveckling.)


TFT, tankefältsterapi, personlig utveckling, glädje,Det här är min egen berättelse om när jag knackade TFT på något som jag kallar ”andlig utveckling”. Tankefältsterapi går ju att använda till det mesta och jag har experimenterat massor sedan jag lärde mig tekniken.
Lösa upp känslan
av separation från allt

2006

Jag hade sett filmen ”The Secret” på kvällen (inspirerande film om hur vi skapar med tanken, känslor och föreställningar. Den har ett klart andligt budskTFT, tankefältsterapi, andlig utveckling, personlig utvecklingap om att vi är fantastiska andliga varelser med stor kraft.)

På natten kunde jag inte sova så jag låg och tänkte på filmen och undrade varför vi, och jag, oftast ser Gud som utanför oss och varför även de i filmen talade om att kraften som skapar det jag vill ha i livet finns ute i Universum. Där långt borta.

Jag kan ju lika gärna tänka mig att den, Gud, källan, finns inne i mig. Att separationen bara är en illusion och att vi alla är ETT.
Så mitt i natten började jag knacka TFT för att lösa upp:

Separationen, illusionen att jag känner att det finns ett jag, Barbro, och att det är skiljt från andra människor, djur, natur och planeten och universum. Allt är ju ETT! Egentligen.


Jag kände att det släppte en hel del energier medan jag knackade. Men jag upplevde inget speciellt annars.


Märklig upplevelse på Stockholms gator

TFT, tankefältsterapi, personlig utveckling, Barbro Bronsberg
Dagen efter när jag gick på Drottninggatan i Stockholm hade jag hela tiden en stark upplevelse av att människorna som jag mötte såg väldigt bekanta ut. Alla verkade bekanta. En märklig upplevelse. Jag tittade länge på en kvinna och var helt säker på att det var en journalist som intervjuat mig. Men det var det ju inte...  Den märkliga upplevelsen höll i sig hela dagen när jag rörde mig på gator och på pendeltåg.

Det var först på kvällen som jag kom att tänka på att jag hade knackat TFT och löst upp känslan av illusionen att jag är något separat.

Jag upplevde verkligen världen på ett annat sätt. Lustigt!

Det har hänt igen några gånger

Det höll i sig den dagen, men upplevelsen har kommit tillbaka några gånger. Oväntat. Men det är en trevlig dag när jag ser så många bekanta i vimlet på Stockholms gator. Annars är det verkligen inte en känsla av gemenskap på gatorna – snarare en oändlig ström av okända och rätt anonyma människor. (Det har inte hänt i Örebro märkligt nog.)

Barbro Sol Bronsberg,
Örebro
2009

Vill gärna hjälpa dig...

Maila mig om du också vill använda TFT för andlig personlig utveckling :) och låta mig hjälpa dig.

Till toppen


Gilla denna sidaGilla alla sidor på Barbro-Bronsberg.comNYA! kommentarer

Vill du kommentera något av det du just läst? Skriv i boxen nedanför.