TFT,tankefältsterapi
och tillförsikt inför livet

TFT,tankefältsterapi
och tillförsikt inför livet TFT, tankefältsterapi och tillförsikt inför livet handlar om Marie-Louise som fick en livsvändning när hon började må bättre och kom tillbaka till arbetslivet.

 Lycka, mental träning, lagen om attraktion, the Secret, Barbro Bronsberg

 En solskenshistoria som vill inspirera dig!

 


 
Från Nerikes Allehanda 16 april 2007

Har varit långtidssjukskriven

Jag har lidit av kronisk stress sedan jag var barn. Meditation, yoga och andra terapier hjälpte inte. Till slut orkade jag inte längre med vardagen, jag blev långtidssjukskriven.

 En av de terapeuter jag besökt provade TFT på mig en gång och jag kände att jag gick tillbaka i minnet, att jag fick en del förklaringar till varför jag mådde dåligt.

 Tryggare, gladare, lugnareGlädje, lycka, TFT, tankefältsterapi

Men jag ville gå vidare och när jag hittade Barbro Bronsberg hittade jag rätt. Nu går jag en gång i månaden hos henne och jag har blivit en helt annan person, tryggare, gladare, lugnare. Jag känner tillförsikt inför framtiden och jag är tillbaka i arbetslivet.

 

Fem gånger räckte inte för mig, det blir fler, men eftersom jag har haft problemen hela livet så får jag ge kroppen tid att läka. Och det bästa av allt - jag kan använda metoden själv här hemma. (Lär dig en liten del.)

 Ann-Louise, 47 år

Skrivet av Inger Nordahl på Nerikes Allehanda. Vill du ha hela aritkeln när jag och Mikael Stjernvall var med i Nerikes får du maila mig för jag kan inte lägga ut pdf filer ännu.

 
Ann-Louise och jag har haft kontakt sedan jag började med TFT och hon är en som verkligen tagit till sig teknikerna och har också utvecklat vad som går att göra med PR 1 och lärt mig.

 


Kontakta mig om du också vill bli friare inne i dig

 Om du känner dig intresserad av det jag skriver om TFT tycker jag att du ska följa den känslan och kontakta mig. Jag har sådan erfarenhet av att gudia människor att du kommer att lära dig de delar av metoden som jag lär ut.

Maila mig eller ring 0703 10 44 10

Solsken,

Barbro Sol Bronsberg 


 Från sidan TFT, tankefältsterapi och tillförsikt inför livet till den stor sidan med många exempel på vad metoden brukar kunna hjälpa till med.

Gilla denna sidaGilla alla sidor på Barbro-Bronsberg.comNYA! kommentarer

Vill du kommentera något av det du just läst? Skriv i boxen nedanför.