Referense Passion pengar och kreativa företag

Referenser
Passion pengar Kreativa företag 
Referenser Passion, pengar och kreativa företag. En kurs för dig som vill utveckla ditt psykologiska förhållande till pengar - och ditt företagande. 

Den som inte har ett företag får arbeta med mål inom arbetet eller livet i stort. Läs om kursen.

Här presenteras några kvinnor med företag och deras tankar efter kursen.Nytt upplägg

Passion pengar sant, Barbro Bronsberg, Simon Nummela

Numera hålls kursen tillsammans med Simon Nummela och gästföreläsare Lotta Wiklund. Upplägget är mer omfattande och passar ännu bättre kvinnor med företag så de kan lyckas med sina företagsmål.

Läs mer om utbildningsprogrammet i en pdf och anmäl dig.

Refenserna kommer från den tidigare varianten men flera av företagarna har anlitat Simon Nummela som företagsutvecklare efter kursen.

Referenser Passion pengar kreativa företag

Lotta Isetoft Eskilstuna


Lotta fokuserar på att sälja Aloe Vera produkter, For Ever Living, inom sitt företag " Li´s Hälsa". I sitt företag har hon ett team av distributörer och för att nå framgång behöver alla samverka. Så är det inom NetworkMarketingföretag.

Hemsida:www.myaloevera.se/460000524305

Lotta har en stor upplevelse av skillnad före och efter kursen.


Lottas tankar efter kursen:

Refernser, Barbro Bronsberg, ta betalt, företag

- NU är jag värd ekonomisk framgång!

- Jag har fått insikter! Det var helt rätt tid att gå kursen för mig. Det är som att jag står bredvid mig själv och lyssnar och iakttar. Mer medvetet. Hur pratar kvinnor om sig själva…hur lite de värdesätter sig…  bara för att du har små barn behöver du inte leva som en fattig kyrkråtta…


- Mina mål är förankrade i mig nu. Jag trodde att de var det innan. Trodde att jag omfattade att jag var värd ekonomisk framgång, men det var jag inte alls. NU är jag det. . Jag fick många små verktyg som jag kan använda i vardagen

- Det var en sån helhet… jag har fått en inblick i hur jag kan förändra mitt liv. Det är mycket jobb kvar men jag har höjt min medvetenhet betydligt. Inte en dag till att förlora…Vad som väntar runt hörnet vet jag inte ment det kommer inte att bli sämre, Det ska bli roligt att se hur jag når mina mål.

Få ett genombrott i din kraft

Jag hoppas att många fler kvinnor vill gå kursen, oavsett bakgrund. Kvinnor behöver gå kursen så de får ett genombrott i sin egen kraft. Det pratas om jämställdhet men det händer ingenting. Men om tillräckligt många kvinnor går kursen kommer många saker att ske.

Du har ansvar för dig. Vad andra valt för väg kan du inte bestämma över…


Till toppen


Referenser Passion pengar kreativa företag

Rikka Östbye Enköping


Rikka arbetar coach, som kommunikationsrådgivare och Dansinspiratör inom frigörande dans och hon tar deltagare till Sydfrankrike för att tina upp den frusna Nordiska själen. Hennes företag heter  "Spirit Communicata". Företaget finns sedan 2001 men har varit vilande en tid. Nu är hon igång igen.

Hemsida: www.rikka-being-alive.com

Rikkas tankar efter kursen:

Referenser, Barbro Bronsberg, pengar, företag
Rikka skriver själv:

"Jag är bland dom som tror på, lever efter och berättar om Lagen om Attraktion, the Secret/ Abrahams läror; Det vi är upptagen av, trekker vi till oss och när vi sättar ord på våra önskar I livet, har vi tagit första stegen for att få våra önskar uppfylld.


Kursen ga mig flera nyttiga verktyg för hur jag konkret kan förstärka och holda kvar mina egna positiva energier, och också lettare dra till mig det jag önskar I livet.

SOLEN har varit och är en av dom viktigaste elementen I mitt välmående, och färgglada bollar som symbol för våra önskar är med på att förstärka önskningen och gör det ROLIGT för oss att skapa det vi önskar och längtar efter, också pengar.Hicks, målbilder, nå mål

I vår kultur är vi ovana vid symboler som bollar, solar och stolar. Men det är konkret och när vi kastar upp färgglada önskemålbollar, ska vi förventa oss att det sker mirakler! Slik ger vi bränsle till skapelsesprocessen.

När vi kan holda på en stämning av LEK, TRO och GLÄDJE är det min erfaring att det är hur lätt som helst att skapa sig det livet man lengtar efter och LEVA I FLÖDET! "

Därför ska andra gå kursen

- Kursen är ett stort stöd och en inspiration för andra som söker sin väg i livet. Inte bara kvinnor…Till toppen

Referenser Passion pengar kreativa företag

Ann-Christine Martinsson, Marie Strömberg och Nina Bergenarp  Örebro

de är delägqare och har tillsammans en stor härlig lokal för massage, Eko-klippning, hudvård, SPA-behandlingar m.m. Naturligtvis Eco  heter deras företag.

I lokalerna arbetar också andra terapeuter som hyr rum. Sammanlagt finns 13 personer med olika kompetens. Hemsida


Ann-Christin Martinsson Örebro

Ann-Christin är en av de tidigaste Ekofrisörerna som kom. Hon undervisar också i den speciella energiklippning som ingår och hur färga håret med örter enbart. (För andra frisörer).

Hon har haft eget företag sedan 1978, först som "vanlig" frisör och sedan som Ekofrisör. En av de som driver "Välmåendet" som är en gemesamma lokalen för många terapeuter och behandlare.


Ann-Christine om kursen:Refernser, Barbro Bronsberg, företag, företagare, pengar, Ekofrisör

- Efter kursen kände jag mig väldigt lugn och fokuserad. Jag förstod vitsen med att fokusera på målet. Vara tydlig med vad jag vill.

- Förut gick jag och småklagade: nu får det vara nog… Med vad? Nu säger jag tydlig: NU FÅR DET VARA NOG MED…

- Plus jag har blivit bättre på: VAD vill jag då? ”Mer pengar” är för vagt. Hur mycket och när ska vi ha nått målet?

- Bra att vi delägare gick kursen tillsammans. Jag var irriterad. Balanserade mig hemma men det hjälpte inte fullt ut.  Jag vet att jag måste vända på det så vi gjorde balaseringsövningen tillsammans på jobbet. Hade jag inte gått kursen hade jag stannat kvar i den negativa känslan längre. Jag är mer medveten nu.

- Privat har det hänt flera saker. Bl.a. har jag gått ut och gått varje dag. Jag bestämde mig för att jag skulle fokusera på att må bättre och ha en bättre kondition, istället för att gå ner i vikt. Det har jag försökt med i 100 år utan resultat. Och har jag den inställningen är det kört. Jag har skyllt på ”mörkt och kallt” men nu är det borta.

- Det är bra att ha kontakt med Barbro efter kursen – och att det är uppföljning. Det blir en positiv press

Varför ska andra gå kursen?

- Du får en möjlighet att göra något åt ditt liv vare sig du är företagare eller inte.

- Du får verktyg att förändra ditt liv i den riktning du vill. Jag ser så många som sitter fast och vantrivs i en arbetssituation, men det behöver du inte göra. Om du inte vill…


Till toppenReferenser Passion pengar kreativa företag

Marie Strömberg Örebro 

Marie arbetar som ekofrisör på Naturligtvis Eco. Innan dess var hon ”vanlig” frisör med firma i 15 år. Den nya inriktningen har hon sedan ca tre år. Hon kan teckenspråk och arbetar gärna med döva och hörselskadade.

Marie om kursen:
Refernser, Barbro Bronsberg, företag, ta betalt, ekofrisör

- Det känns jättebra efteråt. Det har börjat snurra… Det ringer i telefonerna, kunderna kommer och är nöjda och berömmer mig. Jag suger åt mig.

- Det känns bra att ha fått tips på övningar jag kan göra när jag börjar tveka på mig själv.

- Det är viktigt att inte fastna i det negativa utan arbeta för att tänka positivt.

Det är verkligen värt pengarna att ha gått kursen. Jag är jättenöjd.

Varför ska andra gå?

- För att stärka sig själv och tro på sig. Jag känner nu att jag har rätt att känna och tänka som jag gör!

Till toppen


Referenser Passion pengar kreativa företag

Nina Bergenarp Örebro

Företagare sedan 2002. Massageterapeut, zonterapeut, beröringspedagog och arbetar med Reiki på Naturligtvis Eco


Referenser, Barbro Bronsberg, företagare, kurs, kvinnor, ta betaltNinas kommentar om kursen:

-    En jättebra kurs. Bra att få ner det på pränt. Vi delägare har haft diskussioner om hur få ökad vinst på ”Välmåendet”. Nu fick vi hjälp att sätta mål, ta reda på vad vi tycker och hur vi ska nå målen.

-    Men jag fick ut för egen del också. Jag upptäckte att jag har blockeringar kring pengar. Jag gick till exempel omkring och sa till mina barn: Tror du jag är gjord av pengar. Pengar växer inte på trä´n eller finns i en sjö att ösa ur.

-    Nu har jag släppt de tankarna och föreställningarna. Jag är väldigt medveten om mina tankar om pengar.

-    Efter kursen har jag satt mig ner med alla papper med övningar. Jag har arbetat med mina mål. Skrivit ner. Det handlar om att själv ta tag i det.

Varför ska andra gå kursen?

- För att bli medvetna om sina negativa tankar och föreställningar om pengar och framgång och förändra det!

Till toppenTill toppen
Från sidan " Referenser Passion pengar kreativa företag till sidan om själva kursen.

Gilla denna sidaGilla alla sidor på Barbro-Bronsberg.comNYA! kommentarer

Vill du kommentera något av det du just läst? Skriv i boxen nedanför.