Visualisering moment för moment

Visualisering moment för moment ger dig med tiden det liv du vill leva inom alla områden. Lär dig en övning du har nytta av på en gång.

Visualisering / målbilder för
det Bästa liv du kan föreställa dig

För att underlätta skapandet av "det Bästa livet du kan föreställa dig och längtar efter " kan du ta det steg för steg. Till slut får du in vanan att visualisera, skapa målbilder och önska ofta. Med tiden kommer önskan/målbilder som omfattar hela dagar, veckor… livet. Sätt gärna påminnelselapp vid sängen, telefonen, på kylskåpet om att göra övningen.

Frukosten

frukost,visualisering, mental träning,malbild

Gör en tydlig inre önskan till universum, livet, ditt inre (eller hur du föreställer dig)  om hur du vill ha den ideala frukosten. Att den ger dig all näring du behöver och att du bara äter det som är bra för dig. Lugn och ro. Som några exempel.

Resan till jobbet

buss,visualiering, mental träning, Hicks

Din ideala resa till arbetet idag. Hur är den? Tänk igenom och tala tydligt om det för ditt inre, universum osv innan du lämnar hemmet. Säkert, snabbt lätt, att du möter trevliga människor på bussen...

Möte, ringa någon

möte, visualiering,målbildInnan du lyfter telefonen eller går in ett möte bestäm dig för vad du vill få ut/ge/uppleva. Tala tydligt om det för dig själv och Universum utan att kompromissa: Personen du söker i telefonen svarar. Det blir ett kort effektivt och trevligt möte där ni tillsammans tar ansvar för det som ska göras. Din idé går igenom... eller vad du ser framför dig.

Mail, formulera dig Barbro Bronsberg, lagen om attraktion, Hicks


Mailet, rapporten du skriver på. Stanna upp, gå igenom innan du börjar skriva, maila eller formulera dig. Det ska kanske gå lätt att hitta orden. Du är modigt tydlig för du vet vad du vill osv.

Bit för bit kommer du att skapa det liv du vill leva genom att använda visualisering moment för moment.

Trevlig avspänt möte med kär väninna

visualiering, moment för moment, mental träning11
Önska och visualisera nästa moment för moment som det bästa av möten med god mat, väsentligheter att prata om och skratt. Ett bord med fin utsikt och utmärkt service.

Familjen hinner mötas

osv. steg för steg, visualiering moment för moment tills du somnar och då har du naturligtvis tala om den ideala natten för dig. Sett hur du sover gott och återladdande av energier - för att vakna glad och pigg nästa morgon.

och så börjar du om med att önska och skapa moment för moment nästa dag... och nästa dag.... tills du har vanan inne att förvänta dig Det Bästa liv du kan föreställa dig inom alla områden.

Mina kurser lär ut ännu mer

Den här övningen brukar jag gå igenom på mina kurser: "Skapa det liv du längtare efter" och "Passion, pengar och kreativa företag" och naturligtvis med mina kära klienter som lär sig TFT tankefälstterapi/tekniker. :)

Kontakta mig gärna om du vill veta mer om kurserna:
Barbro Sol Bronsberg
Kontaktsidan med mail och telefonnummer och annat.


Moment för moment ger resultat!

Jag använder naturligtvis övningen själv, och jag glömmer bort den ibland, men när jag gör det märker jag tydligt att jag får mycket mer igenom det jag vill ha.

Den person jag söker svarar. Den lyssnar och jag får en chans att t.ex. presentera TFT som jag ju vill ska spridas så mycket som möjligt.

Testa gärna och skriv mig en kommentar om hur det går för dig. Tipsa andra om hur du gjort och andra kommer att ännu lättare skapa i sina liv.


till toppen av visualisering moment för moment

Gilla denna sidaGilla alla sidor på Barbro-Bronsberg.comNYA! kommentarer

Vill du kommentera något av det du just läst? Skriv i boxen nedanför.