CD Nå dina mål med tankens kraft

CD MP3 Nå dina mål med tankens kraft

Guidade meditationer för att nå dina mål med tankens kraft.

Här presenteras varje program/ meditation
för att du ska få ut mesta möjliga av din CD.


Jag rekommenderar CDON, prismässigt.
Klicka och du kommer dit.


Nå dina mål med tankens kraft 
av och med Barbro Bronsberg

Du har en enorm potential inom dig, en inre kraft som bara väntar på att få släppas loss ännu mer: din förmåga att med tankens, känslans och fantasins kraft föreställa dig och uppnå dina mål. Du kan skapa så mycket mer i ditt liv, så att det inom alla områden blir precis som du vill.

De här övningarna hjälper dig att få kontakt med och frigöra den kraftfulla skaparen inom dig. Den lär dig också att arbeta konkret med dina mål och hur du kan gå till väga då du inte riktigt vet vad du vill. Sist men inte minst hjälper den dig att expandera och ständigt flytta fram gränserna för vad som är möjligt för dig.

Varje program/meditation presenteras mer utförligt längre ner. Klicka på länkarna nedan och du får veta mer.

  1. Du är den kraftfulla skaparen. Spår 2-7, 20 min
  2. Utveckla och förbättra ditt mål.  Spår 8-17, 22 min
  3. Nå dina mål med tankens kraft. Spår 18-25, 19 min
  4. Jag vill veta vad jag vill. Spår 26-35, 18 min

ca 79 min

Den här CD:n/MP3 har sköna affirmationer som vandrar från öra till öra för att förstärka kraften i det positiva påståendet. Du får bäst effekt i hörlurar.

Musiken är gjord av Thaddeus, Sanaya Roman och Michael Hammer.


Jag vann en bil med tankens kraft

CD MP3 Nå dina mål med tankens kraft

CD MP3 Nå dina mål med tankens kraft

1. Du är den kraftfulla skaparen i ditt liv

CD MP3 Nå dina mål med tankens kraft

Spår 2-7, 20 min

I din underbara vackra inre trädgård möter du ett kraftfullt träd som påminner dig om din egen inre kraft att skapa livet du vill leva. Du uppskattar dig för gånger du har lyckats - och vet att du kan göra om det. 

Tankens och känslans kraft hjälper dig att nå dina mål. Attraktionslagen verkar till din fördel när du är i höga härliga känslor. Du kan! Du kommer att lyckas! Gång på gång!

  • Jag är en enorm, kraftfull skapare i mitt liv.
  • Jag kan förändra och förbättra det jag vill.
  • Jag tror på mig och min potential.

2 .Utveckla och förbättra ditt mål.

Spår 8-17, 22 min

Ta med dig ett mål in i övningen. Ett mål du vill expandera och förbättra på något sätt. I ditt inre landskap besöker du ett högt berg där du ser ut över ditt liv. Om allt är möjligt - hur ser ditt mål ut då? 

Du möter dina tvivel i form av en "figur" och lär dig möta och ta hand om dem. Bra kunna i alla sammanhang. Se ditt mål med andra ögon och låt det utvecklas.

  • Jag expanderar hela tiden det som är möjligt
  • Jag önskar stort och det jag egentligen vill ha
  • Jag väljer att spela huvudrollen i mitt eget liv

Lyssna gärna flera gånger, fundera i vaket tillstånd hur du kan utveckla ditt mål. Skriv ner, tänk och känn in tills ditt mål känns helt rätt.


3 Nå dina mål med tankens kraft

CD MP3 Nå dina mål med tankens kraft

Spår 18-25, 19 min

När du nu har stöttat dig själv i att du kan, att du är kraftfull med en enorm potential, och har arbetat med målet och är säker på att det är det här du vill nå - då ska du lyssna ofta en tid på den här guidade meditationen - övningen. Du lever dig in i att du kan, att du redan är där. Det är SANT! Du nådde målet. Så underbart det känns! Ja! Ja!

Din inre trädgård

Du går in i din inre trädgård och in i din skaparpyramid av kristall. Din kraftplats som förstärker dig och målet så det skapas i den yttre verkligheten. Det gnistrar om pyramiden i solen. Allt ÄR möjligt! 

Du drar målet till dig och förankrar det i kroppen ända in i cellerna. Ja! Det är nu på väg in i ditt liv.Lyssna avspänt och räkna med att det kommer att ske. Kanske känner du ett "klick" i dig när du vet att NU omfattar du målet.  Se tecken i vardagen som visar att det händer steg för steg.


3. Jag vill veta vad jag vill

CD Mp3 Nå dina mål med tankens kraft

Spår 18-25,   19 min

När du nu har peppat dig att du kan, att du är kraftfull med enorm potential, och har arbetat med målet och är säker på att det är det här du vill nå - då kör du det här programmet och lever dig in allt du kan att du redan är där. Det är SANT! Du nådde målet. Go Go!

Du går in i din inre trädgård och in i din skaparpyramid av kristall. Din kraftplats som förstärker dig och målet så det skapas i den yttre verkligheten. Det gnistrar om pyramiden i solen. Allt ÄR möjligt! 

Du drar målet till dig och förankrar det i kroppen ända in i cellerna. Ja! Det är nu på väg in i ditt liv.

Lyssna avspänt och räkna med att det kommer att ske. Kanske känner du ett "klick" i dig när du vet att NU omfattar du målet. Lyssna under en tid och vid behov. Se tecken i vardagen som visar att det händer steg för steg.


Andra CD/MP3 som kan passa

cd mp3 Glädje och livsenergi

Glädje och livsenergi. Ju bättre du mår desto lättare når du dina mål. Det handlar om självkänsla, självförtroende att tro på möjligheter, men också om attraktionslagen.

Se dig som en "energivarelse" som vibrerar på olika frekvenser. Höga frekvenser är glada, starka, peppande känslor. Är du i glädje är du i bäst "energiläge" för att skapa det du vill. 

Läs mer.

CD Mp3 Älska dig själv ännu mer.

Älska dig själv - ännu mer! Lyssna och lev i självkärlek i vardagen. Du kommer att nå andra mål, expandera vad som är möjligt för dig.
Läs mer.Från CD Nå dina mål med tankens kraft till hem