Referenser Barbro Bronsberg

Referenser Barbro Bronsberg. Jag har hållit föredrag och arbetslagsutvecklingar sedan 1980. Jag KAN inte skriva ner alla uppdrag. Här kommer några i alla fall.

Vill du ha fördjupade referenser får du gärna kontakta mig och jag kan se till att du kan prata med uppdragsgivare.

Citat från deltagare nov dec 2011

Citat om mig och min föreläsning "Gräla hederligt och skapa goda relationer" på Kunskapsdagarna i Stockholm, Örebro och Västerås.


Hjärnstorm SVT TV2 den 19 feb 09Hjärnstorm, SVT TV2, lagen om attraktion, Barbro Bronsberg, TFT

Jag är med en del och visar bl.a. TFT (Tankefältsterapi) och talar om lagen om attraktion men du kan gott se programmet för det är bra. (Jag kommer in efter 8:54 min)
Till TV-programmet.

 Henrik Fexeus låter några höjdrädda kvinnor läka sig själva genom att "lura dem" med placeboeffekten. Programmet tar upp tankens kraft, lagen om attraktion, TFT och annat... Memeologen Västerbottens läns landsting

Memeologen, Västerbottens läns landsting, förändringsarbete

Det pågår fantastiska projekt. Västerbottens läns landsting har som mål att 2020 ha världens friskaste befolkning. Memeologen är det team som inspirerar anställda inom landstingets "sjukvård" att istället bli "hälsovård/friskvård". Memeologer är alla de kunniga, intresserade anställda som arbetar med utveckling.

Jag föreläste för 450 av dem i januari 09 bl.a. om hur viktiga de är, att de kan skapa mycket, mycket mer med bl.a. tankens hjälp.
(Mental träning, skriva ner mål, visioner osv.)


Entreprenörcentru, ALMI, starta eget, företag, företagande,

EntreprenörCentrum, ALMI,  Umeå

"Drömmar är till för att förverkligas." Föreläsnings-och inspirationskväll för nybilivna och blivande företagare.

Jag har haft företag sedan 1980 och vill dela med mig av mina erfarenheter. Plus och minus. Kan jag hjälpa andra med företag att utvecklas genom mina misstag och bra strategier känner jag mig väldigt nöjd. (Inspirationskväll också i Degerfors.)


- En inspirerande och tankeväckande föreläsning för dem som funderar på att starta eget företaget.

Ulrika Leijerholt, EntreprenörCentrum Umeå


Till toppen


Wåga & Wilja. Järfälla Wåga Wilja förskoolor

Under några år arbetade jag återkommande på Wåga & Wiljas förskolor tillsammans med ägarna Åsa Wedner och Anki Wallman. Personalen, ca 65 personer,  utbildades grundligt. Utbildning lönar sig på många plan. De har långa köer till sina fyra fantastiska förskolor med så kunnig och kreativ personal.

Det var personlig utveckling, stresshantering och distansundervisning med uppgifter som de arbetade med själva. Ett givande projekt för alla parter.

Wåga & Wiljas hemsida. De arbetar mycket bra med personalen och  Reggio Emilias pedagogik för barnen. www.wagaowilja.se
Sjöfartsverket - SEKO Väst och SydSjöfartsverket

Längre återkommande utbildningar av fackföreningsstyrelser kring stresshantering och bättre arbetsmiljö. Inkluderade StressProfiler(R) med handlingsplaner. Roligt uppdrag.Referenser Barbro Bronsberg

Arbetsförmedllingen  KarskogaArbetsförmedlingen

Utbildning av all personal på kontoret i Karlskoga i "Microavslappning och energipåfyllning". Övningarna används fortfarande i arbetslaget efter över två år.
Öppna föreläsningar "Skapa det liv du vill leva"

Hälsosam Sverige

Två inspirerande föreläsningar för ett viktigt nätverk med personer som arbetar med och för hälsa. Eskilstuna och Nyköping
.
Jag tycker så mycket om att tala om hur du kan skapa dig ett ännu bättre liv.
Hälsosam Sveriges hemsida: www.halsosam-sverige.se


Till toppen av sidan referenser Barbro Bronsberg


Utbildningsradion

Utbildningsradion

De har viktiga inspirerande höstdagar varje år för alla personal. Jag har undervisat på en av dem.


Skandinaviska Ledarhögskolan, SLHSkandinaviska ledarhögskolan

Lars Eric Uneståhl, mental träning, ett kreativt stort nätverk med alla som gått SLH´s många utbildningar. Jag har inspirerat flera gånger på deras nationella samlingar. 

Deras utbildningar rekommenderas varmt. Skandinaviska Ledarhögskolan. Mental träning, NLP, coachningutbildningar. www.slh.nuPolarbrödPolarbröd

I början när jag var ute och föreläste arbetade jag med personalen på Polarbröd. Det är en speciell känsla att se deras produkter fortfarande faktiskt. Och gott är det.. :)

Jag har arbetat mycket norr om Gävle. Int märks de nå av norrländsk tysthet. Härliga människor på alla orter.


Till toppen

Ännu fler referenser Barbro Bronsberg

Dessutom har jag arbetat på fängelser både med intagna och personal, raketbasen i Vidsel tillsammans med den militäre chefen Silverberg, (Vi skrattade: Bronsberg och Silverberg.) otaliga kommuner över landet. It-företag, riksdagen, regeringskansliet, Frilufsfjrämandet, osv osv osv sedan 1980.


Jag har hela tiden såna där "deja vu"- upplevelser när jag reser i Sverige. På minsta ort vet jag var saker ligger - bara så där... tills jag kommer på att jag faktiskt arbetat där. Kära Robertsfors tex.Min mer formella CV

Vill du ha min mer formella CV får du maila mig. Den är ganska många sidor lång :) och den är inte komplett för jag kom på först efter 28 års företagande att jag skulle göra en. Ler. Jag minns alltså inte allt jag gjort.

Till toppenReferenser Barbro Bronsberg
utomlandsBarbro Bronsberg, Finland, Helsingfors  Barbro Bronsberg, Åland, föreläsare Finland Åland

Helsingfors. Ingenjörer. Tekniska föreningen.
Viking Line
Åland. Vikinglines chefer och personal. Ett längre projekt tillsammans med Mermerus Oy. + banker, kommunanställda m.m. många gånger.


Barbro Bronsberg, föreläsare,spanskaSpanien

 Barcelona. Jag har faktiskt hållit en hel utbildningsdag på spanska om stresshantering på ett universitet. (Minns inte namnet) och en sekreterarskola. KUL! Vår bok Bränn inte ut dig hade just kommit ut på spanska. (No te Quemes.)


Barbro Bronsberg,föreläsareEngland

En skola i Cornwall. Ingick i ett EU-projekt med utbyte mellan företagare i olika länder.


Barbro Bronsberg, föreläsare Indien

Sociala förändringar och välgörenhet sköts ofta av privatpersoner och stiftelser (enligt strikta former) Jag och Mikael Stjernvall hade föremånen att föreläsa/hålla workshop för kvinnor som arbetar ute i byar och informerar om HIV/AIDS. Vi lärde dem TFT (TankeFältsTekniker).

Flera av dem var änkor till män som dött i HIV/AIDS eller var själva smittade. De är verkligen solspridare, MADIWER ( Make A Difference In the World)

Sharmila Shaligram är grundare och leder många, många bra projekt för att kraftgöra landsbygdens befolkning. Prithvi - seriös organisation för landsbygdens folk:www.prithvi.org.inSverges Radio P4, Bränn inte ut dig, Barbro Bronsberg

Ännu fler referenser Barbro Bronsberg

Radioserie Radio Stockholm P4

12 inslag kring stresshanering, må bra i Radio Stockholm. "Bronsbergs Bästa" eller något hette serien. Jag älskar att sitta i studio och prata. Vare sig jag är med i radion eller spelar in mina CD.


Till toppen
Från "Referenser Barbro Bronsberg" till sidan om vad jag håller föreläsningar och kurser kring.

Gilla denna sidaGilla alla sidor på Barbro-Bronsberg.comNYA! kommentarer

Vill du kommentera något av det du just läst? Skriv i boxen nedanför.