TFT, tankefältsterapi och bli av med sprutfobi

TFT, tankefältsterapi, Barbro Bronsberg
TFT, tankefältsterapi och sprutfobi tar upp en historia och en kvinna som blev av med inte bara sin sprutfobi utan en så stor rädsla för gynekologiska undersökningar att hon brukade svimma.

Glädje, lycka, tankefältsterapi, Barbro Bronsberg, Nerikes allehandaSolskenshistoria med Lena som fick resultat både men min hälp och på egen hand. Hon fortsatte använda teknikerna i vardagen vilket är det absolut bästa - tycker jag. :)Från Nerikes Allehanda 16 april 2007

Det räckte med lukten - jag svimmade

Sprutfobi, tankefältsterapi, fobier, Barbro Bronsberg
Jag har alltid haft en stor skräck för sprutor. Det räckte med eterlukten när jag var barn för att jag skulle svimma. Samma sak med gynekologiska undersökningar, jag svimmade.

Det här har varit mycket jobbigt och när jag såg en annons i tidningen om att bli av med sina fobier tog jag kontakt och träffade så Barbro Bronsberg.

Verkade skumt första gången

Ärligt talat tyckte jag att det verkade skumt första gången. Knackningar och samtal, det kunde väl ändå inte fungera, men det har det gjort. Jag har visserligen inte fått någon spruta ännu, men jag har varit på gynundersökning och när de ville söva mig, de vet hur jag är, sa jag nej. Jag skulle klara det om jag fick knacka på mig själv och om jag fick göra det i min takt.

Jag trodde inte att man kunde rensa bland sina svåra minnen och känslor på det här sättet, att genom att gå in i dem och avleda tankarna lära sig tänka och känna något nytt.

Tankar på sprutor oroar inte längre

Inte ens tankarna på sprutor får mig att bli orolig. Jag kommer att klara det också.

Numera knackar jag på mig själv när jag känner stress. Det tar en stund men sedan släpper spänningen. Men jag måste medge att jag är förvånad över att det fungerar, förvånad och mycket glad.

Lena, 46 år
Skrivet av Inger Nordahl på Nerikes allehanda

Till toppenFrån sidan TFT tankefältsterapi och sprutfobi till den stora solskenssidan med överblick och fler klienthistorier.Gilla denna sidaGilla alla sidor på Barbro-Bronsberg.comNYA! kommentarer

Vill du kommentera något av det du just läst? Skriv i boxen nedanför.