Referens från deltagare som gillade övningarna<

Referenser deltagare gillade övningarna från kursen Skapa det liv du längtar efter med redskap från the Secret, lagen om attraktion med Hicks material och så våra egna decennielånga egna erfarenheter.
Barbro och Mikael

Tack snälla ni för en underbar kurs.
Lagen-om-attraktion-TFT-the Secret

Övningarna var och är helt suveräna. Tack för det!

När vi slutade kursen på söndagen och min väninna och jag stod och väntade på taxin fick jag ett telefonsamtal som fullständigt slog benen av mig. Jag blev chockad och minns inte hur jag kom ur taxin.

Det har hänt mycket med andra runt omkring mig sedan midsommar. Det var droppen som fick det att rinna över. Jag blev ledsen och förtvivlad och kände att: nu får det vara nog.

Men som tur var hade jag ju min väninna med mig. Hon började direkt att få mig att dutta på PR1. Jag vet att jag blev lite arg men hon gav sig inte. Hon förföljde mig i lägenheten. Tog tag i mig och fick mig att göra den och de andra övningarna.

Hemfärden blev lite försenad men jag kunde sansa mig och vi kunde köra hem.

Bra att vara två som känner varandra

Det jag vill säga är – så bra att vara två som går samma kurs för övningarna hjälper och hela förra veckan flera gånger varje dag har jag gjort dessa. UNDERBART!

Och jag gör dem fortfarande och kommer att göra dessa varje dag.

Vad skulle jag ha gjort utan er två?

Genom att göra övningarna har jag kunna fokusera och se klarare på alla dessa situationer som hänt.

Allt det här jobbiga berör en nära släkting till mig. Men det har varit nyttigt för henne ser jag nu. Att bli vuxen. Nu ska bara hennes själ läkas.

Men hon fick min Secretbok jag fick på kursen och hon håller på och läser den. Helt otroligt härligt att hon gör det. Och hon har visat sina vänner den och tycker att de också ska läsa boken.


Ja detta är magiskt!

Förra veckan önskade jag verkligen att jag bodde närmare er. Kanske ni hade haft tid för att ge mig och min släkting behandlingar. Men övningarna gjorde susen till och med hon har ”duttat”. Hon som varit förr lite anti för det jag sysslar med.

Barbro och Mikael
Tack igen för att ni är de personer som vill så väl.


Många kramar o hälsningar från Marie

Fån sidan referns deltagare övningar kan du gå vidare till en sida med fler kommentarer från deltagare på kursen SKAPA DET LIV DU LÄNGTAR EFTER. Kerstin fanns sin drömbostadsrätt.Gilla denna sidaGilla alla sidor på Barbro-Bronsberg.comNYA! kommentarer

Vill du kommentera något av det du just läst? Skriv i boxen nedanför.