TFT personlig coach hjälper dig använda alla punkter

Här ser du alla punkter som jag brukar använda och lära ut. Det är inte så många men det gäller att använda dem när du behöver. Du tänker på det negativa du vill lösa upp, bli av med, och "knackar" lätt på punkterna - i en viss ordning.

Ordningen är utprovad av tusentals terapeuter och människor. Men du kan prova dig fram och knacka på dem i den ordning du känner för. En del punkter fungerar bättre än andra för en del.

dd

Metoden utvecklas hela tiden. I Skandinavien använder vi vissa frågor som gör att du lättare kommer till grundbulten. Hitta när och hur problemet började.
EFT (Emotional Freedom Techniques)  som är en "kusin" till TFT, TankeFältsTekniker, "knackar" på alla punkter " för säkerhets skull". Så testa dig fram du med.


Balansera dig själv med TFT punkter


Lär dig balansera dig själv genom PR1 (Psychologically Reversed 1) och den sköna nervarvande punkten PR2 som också hjälper dig att släppa på inre känslomässiga hinder.

Barbro som personlig coach

Kontakta mig om du är intresserad av att få behandling och lära dig "knacka", dvs. använda punkterna på egen hand. En individuell minikurs brukar vara på sex gånger.För att få varaktigt resultat behövs ofta mer än bara "knacka runt" på punkterna.
Kontakta mig. Klicka här.

Gilla denna sidaGilla alla sidor på Barbro-Bronsberg.comNYA! kommentarer

Vill du kommentera något av det du just läst? Skriv i boxen nedanför.