CD Skapa goda relationer
Barbro Bronsberg

Guidade meditationer för dina relationer

Här presenteras varje program 

för att du ska få ut mesta möjliga av din CD
Skapa goda relationer!CD MP3 Barbro Bronsberg Shop Skapa goda relationer

Earbooks 2010. Av och med mig Barbro Bronsberg.

Den här CD´n kräver lite mer. Du behöver fundera innan vem du ska arbeta med och vara aktiv medan du lyssnar. Men den brukar ge bra resultat i människors relationer.

Det viktigaste i livet är relationer. De ger oss glädje, näring och energi när de fungerar bra, men kan också störa och hindra oss. I "Skapa goda relationer" får du hjälp med att påverka dina relationer i positiv riktning.

 1. Du och dina relationer 24 min
  Spår 2-5
 2. Få det ännu bättre 20 min
  Spår 6-10
 3. Skapa en större förändring eller släppa en relation. 24 min
  Spår 11-15
 4. Affirmationer för att skapa goda relationer 5 min
  Spår 16 som du kan och bör spela flera gånger i rad för att stärka dig.
Du kan tänka på en viss person medan du tänker på dina relationer. Ibland räcker det med de gudiade meditationerna för att en förändring ska märkas, ibland behöver du kombinera med praktiska steg.

Pris: 140 kr plus porto. Erbjudanden  och beställning.

Musiken är gjord av Thaddeus, Sanaya Roman och Michael Hammer.


Tips för bästa resultat med mina CD

1. Du och dina relationer

Spår 2-5  24 min

Gå in i din underbara inre trädgård, slappna av och se på dina relationer. Dina bra, och de som stör dig. Vi speglas i våra relationer. Vad kan du lära och hur kan du stråla ut kärlek från ditt hjärtas visdom till både de bra och de svåra relationerna?

Arbeta med målbilder av hur du vill ha det med dina relationer i framtiden. Verkligen vill ha det! Gå in i den framtiden och njut.2. Få det ännu bättre

Spår 6-10  20 min

CD, guidade meditationer, skapa goda relationerHär tänker du på en relation som är bra nu, och som du vill ska bli ännu bättre. Acceptera, uppskatta varandra och skapa ett energiflöde mellan er. (En övning du kan göra när du vill i vardagen.) Se er i framtiden leva så som du vill - det bästa livet.
3. Skapa en större förändring eller släppa
en relation

Spår 11-15

CD,Skapa goda relationer, Barbro BronsbergNär du sitter fast i en relation och önskar se och skapa nya sätt att vara tillsammans är den här övningen bra. Den är kraftfull och brukar ge smått magiska resultat i den yttre verkligheten. För din verklighet skapas inifrån och ut. När du tar steg inne i dig, känner oftast den andra av det, även om den bor långt borta.

Gå in förutsättningslös och titta på en viss relation där du vill ha en för- ändring. Bestäm inte innan vilken. Följs stegen jag guidar dig i med ett öppet sinne och hjärta och se vad som händer i dig och den andra under och efter övningarna.

Om du har svårt att känna uppskattning inför den andra finns ditt visa kärleksfulla hjärta där och hjälper dig genom att sända ljusstrålar till den andra.

Ibland innebär en förändring i en svår relation att ni separerar, ibland att ni gör stor förändringar eller umgås på ett helt annat sätt. Låt det vara öppet under övningen.4. Affirmationer för att skapa goda relationer

Spår 6   7 min

Stödjande affirmationer som du kan lyssna till medan du gör annat. Nöt in nya tankar och föreställningar tills de känna.
 • Jag förväntar mig att ha de bästa relationer jag kan föreställa.
 • Alla mina relationer är goda, kreativa och fyllda med glädje.
 • När jag förändras förändras andra med mig.
 • Jag litar på min sanning.Andra CD som kan passa 

CD, Älska dig själv ännu mer, Barbro Bronsberg
Älska dig själv - ännu mer
En skön CD som kompletter när du vill skapa goda relationer. Ju mer vi trivs med oss själva och älskar oss desto bättre relationer kan vi skapa runt oss. Och den viktigaste relationen är ju till oss själva! Vi umgås ju mest mest med oss själva :). Läs mer.


CD, Skapa goda relationer, Barbro Bronsberg
Nå dina mål
Goda relationer är inte en slump. Du kan få det ännu bättre, större förändringar eller vad du vill ha när du sätter upp mål för alla dina relationer i stort eller för olika enskilda. Så hur vill du ha det med dina vänner? Din släkt? Din kollegor? Expandera vad som är möjligt och lyssna till denna CD. Läs mer.Välkommen till Barbro som livscoach

Livscoachning, Barbro Bronsberg
Jag har guidat mig själv och andra till nya steg i livet. Guidade meditationer ingår som ett av redskapen. Andra verktyg är TFT, tankens kraft (mental träning).

Kontakta mig om livscoachning.


Till toppen

Från sidan CD skapa goda relationer barbro bronsberg till våga tala inför grupp

Gilla denna sidaGilla alla sidor på Barbro-Bronsberg.comNYA! kommentarer

Vill du kommentera något av det du just läst? Skriv i boxen nedanför.