CD Tillåt dig att vila och bara vara
med Barbro Bronsberg.

Guidade meditationer för en lugnare vardag.

Stresshantering
Här presenteras varje program grundligt
för att du ska få ut mesta möjliga av din CDTillåt dig att vila och bara vara!

Av och med Barbro Bronsberg


CD, Tillåt dig att vila och bara vara, Barbro Bronsberg
Livet snurrar allt fortare med krav och måsten, både privat och i arbetslivet. För att du ska må bra och verkligen nå din fulla potential behöver du ha balans mellan aktivitet och vila. Du behöver kliva av strömmen av intryck och åtaganden och tillåta dig att vila, att bara vara. 

Sex program hjälper dig att ta stunder när du vilar tankar och känslor och bara är.

Tips för bästa resultat när du använder CD-skivan

Varje program presenteras mer utförligt längre ner. Klicka på blåa länken.

Presentation 30 sek
 1. Lugna tankar. 12 min.
  Spår 2-3.
 2. Kom till ro med hjärtandning. 12 min.
  Spår 4-5.
 3. Tillåt dig att vila! 15 min
  Spår 6-8.
 4. Lev i stormens lugna öga. 14 min
  Spår 9-10
 5. Tillåt dig att BARA VARA! 16 min
  Spår  11-12.
 6. Vila på egen hand (Enbart musik) 8 min
  Spår 13-14.
Den här CD.n har sköna affirmationer som vandrar från öre till öra för att förstärka kraften i det positiva påståendet. Du får bäst effekt i hörlurar.

Ca 78 min totalt
Pris: 140 kr 
Erbjudanden  och beställning.

Musiken är gjord av Thaddeus, Sanaya Roman (www.orindaben.com) och Michael Hammer (www.michaelhammer.com)


Tips för bästa resultat med mina CD
Tillåt dig vila och bara vara
med Barbro Bronsberg

1. Lugna tankar Tillåt dig att vila och bara vara, Barbro Bronsberg, Earbooks

Spår 2-3, 12 min

I ditt inre vackra landskap får du sitta vid en sjö eller havet och se ut över det stilla vattnet. Du lär dig en teknik, en meditationsteknik, som får dina tankar att vila. Du kan göra tekniken när du vill när du kan den, men programmet hjälper dig att ta tiden.

När du är färdig följer en kort stund när du är närvarande i nuet, ser dig om där du är och bara ÄR. Stödjande affirmationer hjälper dig att vara närvarande i nuet.

Skön musik i bakgrunden. Och behöver du mer tid är det bara att stanna, eller backa.

 


2. Kom till ro med hjärtandningheartmath, stresshantering, avslappning, Barbro Bronsberg

Spår 4-5,  12 min.

Den här enkla andningstekniken ger mätbara effekter i kroppen. Lugn andning ger lugn i tankar, känslor och kropp. Det sker faktiska förändringar i hormon- och nervsystem. Blodtryck och halten av stresshormoner sjunker.

Jag har själv sett på en dataskärm hur mitt hjärtas rytm förändrats när jag gjort andningen så kort som fem minuter. Så jag VET att den fungerar.

 1. Använd programmet på CD-skivan både för att lära dig tekniken, så du kan använda den när du vill under dagen, och för att verkligen ta dig tiden. En CD-skiva är just bra för det blir av att göra övningen.
 2. Det viktiga är att du medvetet tar kontakt med hjärtat, tänker på det, ser det, känner ditt levande hjärta i dig. (Se filmen nedan)
 3. I början kan det vara knepigt att göra utandningen dubbelt så lång som inandingen. Låt det komma. Öka lite i taget. Andningen ska vara skön att göra.
 4. För att få en längre effekt är det bra om du gör hjärtandningen fem minuter morgon och kväll och ibland den här längre varianten. Sedan kan du göra den någon minut då och då. Bara påminna kroppen om lugnet. 
 5. Använd den när du känner stress som i en kö, när du har mycket att göra vid datorn, sitter på ett möte och vill passa på att gå ner i varv. Prova dig fram. Bra att kombinera med TFT, tankefältstekniker som jag arbetar med.

Efter en stunds lugn andning får du mer energi, blir du mer klarsynt, fokuserar och presterar bättre, är gladare och mår bättre.
Den här andningstekniken har jag mött i olika varianter: när jag var i Indien på Oneness University och genom Benny och Kent Johansson som lärt mig om Heartmath. Läs mer själv: www.heartmath.com och www.heartmath.org


Film som kan inspirera dig
Se filmen där Gregg Braden talar om hur hjärtats energifält når långt utanför våra kroppar, om hur de botar cancer i Kina med känslans och tankens kraft. På en monitor får du se hur sket sker på 3 minuter, och får höra om det enegifält som förenar oss alla...
Guidade medittioner på CD

Tillåt dig att vila!

Spår 6-8, 15 min

Många känner sig jagade när jag uppmanar dem att vila en stund. De känner att de halkar efter ännu mer, eller är rädda att missa något. Men mycket aktivitet, mejl, uppgifter, olika roller - behöver balanseras med vila för att du ska orka.

Vila regelbundet både när du känner att du behöver och förebyggande för du vet att du behöver, så orkar du mycket mer. Du har igen det många gånger om. Grunda sig, avslappning, CD med guidade meditationer.

Här går du in i den underbaraste av trädgårdar, en inre sagoträdgård med skönhet och lugn. Du känner marken under fötterna och blir till ett gammalt träd.. ett träd som för ner sina rötter i marken. Precis som du behöver grunda dig ner i Moder Jord, grunda dig i din kropp för att "kliva ner från huvudet" och alla tankar.

Själv gör jag den övningen på morgonen. Jag föreställer mig hur jag kör ner mina "frötter" (fötter rötter) långt ner i marken och landar i hela min kropp. Likaså om jag arbetat för mycket i huvudet är övningen bra att göra.

I trädgården finns en lugn skön hörna där du får vila i en stor härlig hängmatta. Bara vila. Med en känsla av att vara ledig och sommarfri. Gå in i gamla minnen av sköna sommardagar, känn hur hängmattan gungar och vila. Sköna affirmationer stödjer dig och du lär dig en teknik hur du kan släppa tankar.

När du har vilat tänker och känner du klarare och kroppen har fått återhämta sig och ladda om energin. När du är inne i stress förstår du inte hur du ska ha tid att ta en paus och efteråt förstår du inte hur du inte kunde förstå att du behövde vila :)

Drick gärna vatten :) De flesta av oss dricker för lite och det skapar obalanser i kroppen.

Sköna affirmationer vandrar poetiskt från öra till öra och stödjer dig i att du har rätt att du får vila och söka upp ditt inre lugn.

Till toppen på sidan


Lev i stormens lugna ögaguidad meditation, CD,

Spår 9-10, 14 min

En härlig övning där du först inleder med hjärtandningen, men den här gången andas du också in ljus och fyller dig med det. En bra teknik för att öka effekten av lugn, släppa stress och må bra.

Från ditt inre landskap på ditt vardagsliv med allt som virvlar runt och ska göras och skapar sedan en skyddande bubbla av ljus runt dig som hjälper dig att hålla dig kvar i ditt eget centrum.

Det är så viktigt med alla intryck du möter idag, med alla sätt som liv kan levas på - att du kan dra dig in i ditt eget centrum och känna in var du står - så du inte tappar bort dig själv, din värderingar och behov. När du är lugn och i ditt centrum kan du höra/känna din inre röst och ta del av visdomen i dig.

Sköna affirmationer vandrar från öra till öra och stödjer dig i att du har rätt att leva inifrån dig själv och ditt centrum.

Mot slutet av programmet när du är lugn, passa på att använda tankens kraft och se dig i framtiden leva och arbeta omgiven av ljusbubblan, i ditt centrum.
Tillåt dig att bara vara

Spår 11-12, 16 min

Fört lär du dig en andningsteknik där du släpper det du inte vill ha.

Sedan bsöker du din inre trädgård där du välkomnas av en kärleksfull varelse som tar dig djupare in i trädgården till hängmattan. Där väntar dig fler vänliga varelser som under en stund tar din plats i världen. Du lämnar över alla dina göranden, bekymmer, plikter, oro till dem och får vila helt fri så du kan ligga där och BARA VARA. Så skönt! Bara njut när du lämnar över alla dina göranden. 

Men BARA VARA är inte enbart att ligga still. I vardagen kan vi leva stund för stund, i ett lugn närvarande i nuet och bara vara medan vi arbetar, möter människor, leker med barnen, lyssnar till vad kroppen behöver... för en stund får du göra precis vad du vill i trädgården.

Ta med dig bilderna och den sköna känsla till bilder av din vardag och se dig bara vara.

Sköna affirmationer vandrar från öra till öra och stödjer dig i att du är tillräckligt och har rätt att BARA VARA.

Du är värdefull och fantastisk även
när du gör ingenting och bara är!
Vila på egen hand

Spår 13-14, 8 min

Spår 14: Skön musik att göra vad du vill till. Tänka, slappa, arbeta med dina inre målbilder, göra hjärtandningen eller somna till. Sätter du på repeat kan du få en längre paus än åtta minuter.Andra CD som kan passa 

CD, Tillåt dig vila och bara vara, Barbro Bronsberg
Skapa balans i livet och må bra.
När du har gått ner i varv och vilat utan krav är det kanske dags att ta tag i vardagens stress?
Sortera, göra nya prioriteringar och våga släppa höga krav. Skön övningar hjälper dig hantera stressen. Läs mer.CD, Våga säga nej, mental träning, Barbro Bronsberg
Våga säga nej! Våga säga ja!
Ett nej är ett skydd för det du vill göra. Det är viktigt att kunna sätta gränser och säga nej för att ta sig tiden att bara vara. Det är lätt att gå på andras önskemål och agendor. Lär dig säga nej! Och lär dig säga ja till att BARA VARA. Övningen här är kortare än den på "Nå dina mål med tankens kraft."
PRENUMERERA PÅ MITT NYHETSBREV!

Jag tar upp och utvecklar teman från mina CD med guidade meditationer, och ännu mer...  Registrera dig här nedan. Bekräfta sedan i ett mejl som kommer till dig och det är klart.
Till toppen


Gilla denna sidaGilla alla sidor på Barbro-Bronsberg.comNYA! kommentarer

Vill du kommentera något av det du just läst? Skriv i boxen nedanför.