CD Våga säga nej! Våga säga ja!

Guidade meditationer

Här presenteras varje program 
för att du ska få ut mesta möjliga av din CD
Våga säga nej! Våga säga ja!

CD, säga nej, målbilder, Barbro Bronsberg

Av och med Barbro Bronsberg 

Att kunna säga NEJ är viktigt i stresshantering.

Det går inte att vara alla till lags. Du har kommt till planeten för att följa din livsväg - din känsla för vad som är rätt och ger glädje. Men du kan inte bara säga nej. Har du tydliga målbilder, ditt JA klart för dig är det lättare att säga nej för du vet vad du ska ditt NEJ till.

Varje program presenteras mer utförligt längre ner. Klicka på blåa länken
  1. Du har rätt att säga nej! (22 min)
  2. Säga nej i en viss situation (25 min)
  3. Våga säga ja och nå dina mål (25 min)
72 min totalt

Musik av Björn Melander

Pris: 140 kr Erbjudanden  och beställning.1. Du har rätt att säga nej!

22 min
CD, våga säga nej, stresshantering, Barbro Bronsberg
I din inre landskap får du stöd i att säga nej. Att det är nödvändigt, att du får och kan säga nej. (Du kanske bara behöver förbättra vissa områ- den där du släpper igenom ett ja.) Du bestämmer i ditt liv och det spelar ingen roll hur andra skulle sätta en gräns. Du gör det på ditt sätt när du behöver!

Skapa dig en inre kraftplats dit du går i fantasin när du behöver stöd för att klara av att säga nej.2. Säga nej i en viss situation

25 minCd våga säga nej, mental träning, Barbro Bronsberg

r är tänkt att du ska vara avslappnad och se i dina inre bilder en viss kommande situation (som vet kommer att inträffa eller skapa någon inre situation som brukar vara svår) där du tror att du kommer att ha svårt att hålla ett nej.

Kör sedan den inre filmen långsamt framåt och se dig klara av: vara stark  innan, gå in i mötet (eller ngt annat) med tillförsikt. Se dig klara av att säga nej på ett lugn och bra sätt och sedan hålla fast vid nejet. Om det är risk att någon kommer att tjata/övertyga/smickar/hota dig så du backar.

Bra du klarar av det! Du kan. Det gick bra!3. Våga säga ja och nå dina mål

25 min

Nå dina mål med tankens kraft, Barbro BronsbergDu kan inte bara säga nej. Då blir du en tråkig person och ditt liv med. I ditt inre landska arbetar du med ditt mål - det du vill säga ja till. Det som dina nej ska skydda.

Affirmationer stöder dig och du ser dig stadigt gå mot målet och nå det.Tips för bästa resultat med mina CDAndra CD som kan passa 

Cd, Våga säga nej, Barbro Bronsberg
Skapa balans i livet och må bra!
När du blivit bättre på att sätta gränser, säga nej till det du inte vill ha i ditt liv och ja till det du vill ha är det dags att arbeta med din stresshantering. Sköna övningar du också kan använda i vardagen utan CD. Skivan. Bra ha med papper och penna när du lyssnar så du får ner olika steg du behöver ta. Läs mer.CD, Våga säga nej, Barbro BronsbergNå dina mål med tankens kraft.
När du är stressad är det risk att du hamnar i onda cirklar och bara ser det som redan är: att det är jobbigt just nu, att du har listor du ska klara av. Du behöver absolut ha en plan för hur du vill ha det istället. Annars ger du bara energi till det du INTE vill ha.

Så lyssna parallellt till denna CD och expandera dina föreställningar om hur bra livet kan vara. Denna CD är mycket mer utvecklad än den enda
övningen kring att nå sina mål på DC.n där du säger JA.
Läs mer.


Från CD Våga säga nej till info om mina kassetter på REAGilla denna sidaGilla alla sidor på Barbro-Bronsberg.comNYA! kommentarer

Vill du kommentera något av det du just läst? Skriv i boxen nedanför.