TFT tankefältsterapi och spela fiol

Lycka, spela fiol, tankefältsterapi, tankefältstekniker, Barbro BronsbergTFT, tankefältsterapi, spela fiol, Barbro Bronsberg, stress
TFT tankefältsterapi och spela fiol - den här sidan berättar en solskenshistoria som gick snabbt att få till men som betyder mycket för kvinnan som spelar fiol.

TFT, tankefältsterapi, spela fiol, Barbro Bronsberg
Kerstin har spelat fiol sedan hon var liten. Det är ett sätt att må bra! Sedan en tid hade hennes vänstra ringfinger varit vitt, stelt, utan kraft och hon kunde inte trycka ner strängen som hon behövde.

Det här var ett klart problem!

Jag behandlade henne mest på kul. Det här var  när jag mest var fokuserad på känslomässiga inre hinder, fobier, stress, svårt tala inför grupp, hjälpa människor att själva läka sin barndom.

Men med Kerstin ville jag testa vad tankefältsterapi gick för med fysiska problem. 

Hon skapade en symbol för problemet i fingret och så knackade vi oss igenom punkt för punkt och hon tänkte på att fingret INTE fungerade.
( Det är ju hemligheten med TFT.)

Besväret var 8 när vi började och vi kom ner till noll. (Det är ALLTID målet.) Vi höll kanske på 20-30 minuter. Det kändes annorlunda i fingret men förändringe nhade inte hunnit visa sig innan vi skiljdes.

Några veckor senare när vi sågs igen visade hon att fingret var som vilket finger som helst. Hon kan spela fiol som vanligt igen.

OTFT, tankefältsterapi, Barbro Bronsbergm fysiska problem återkommer 

När ett fysiskt problem försvinner vid behandling, men återkommer, beror det oftast på att vi inte har hittat grundkänslan, orsaken till problemet. Något som hände... då gäller det att leta i minnet på tiden när problemet märkes, eller tänka symboliskt på vad t.ex problem med axlarna kan stå för (kan variera från person till person...) Axlar kan stå för att ha tagit för stort ansvar. Att det tyngde eller tynger.

Att generalisera så kan vara som att ha ett drömlexikon och tro att allt är rätt som står där, men både drömlexikon och symboliska "gissningar" kan leda oss på rätt spår.

Louise L Hay är en mästarinna på att beskriva symboliskt samband i kroppen med känslor, tankar och föreställningar.
Googla på hennes namn och du hittar bra böcker att läsa.

Dessutom kontrollerar jag oftast kinesiologiskt att det stämmer det som vi antar är grunden till problemet. Kommer sida om det också...


Men ibland sker det blixtsnabbt och återkommer inte.
Kontakta mig gärna om du också vill komma loss med något du älskar att göra 

Jag "knackade TFT" själv för att komma loss och måla mina akryltavlor. Jag är en "duktig flicka" som lätt kommer in på höga krav och prestera rätt och bra. Det släppte.

Om jag nu skriver någon mer bok i livet kommer jag definitivt att hjälpa mig själv loss, för det kommer alltid moment där det går trögt och självförtroendet sviktar: det är är inget bra.. jag kan inte skriva... vem vill läsa det här? osv.

Jag hjälper dig gärna att komma loss ännu mer inom något för dig viktigt kreativt område.

Kontakta mig så ska jag inspirera dig vidare och ge dig redskap.
Maila Barbro Bronsberg. Telefon 019 10 44 60 eller 0703 10 44 10

Till toppen


TFT, tankefältstekniker, smärta, spela fiol
Från sidan TFT tankefältsterapi och spela fiol till en sida med många solskenshistorier som visar att metoden kan fungera till nästan vad som helst. Bara att prova.

Läs om den väldigt bra StressProfilen® som jag erbjuder. Bra tydlig sann kartläggning av ditt nuläge - i arbetet, privat och inom dig själv.

Gilla denna sidaGilla alla sidor på Barbro-Bronsberg.comNYA! kommentarer

Vill du kommentera något av det du just läst? Skriv i boxen nedanför.